Beemar
- Mesaje scrise: 16
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Jan 2010
- Mesaj Privat
Salutare, problema ar fi in felul urmator se aude o bataie pe dreapta fata la denivelari si gropi dar cand virez stanga nu se mai aude.Am fost astazi cu ea la mecanic mi-a verificat tot si surpriza nu are joc la nimic, am zis nu se poate am fost cu el in test si a auzit si el apoi iar desfacuta si verificat fiecare parte si tot nimic.Cand masina sta pe loc daca o ii fac un balans puternic dreapta stanga se aude bataia dar nu ne dam seama de unde vine.Astept orice parere.....
Beemar
- Masina:
- Mesaj Privat
Beemar a scris:Salutare, problema ar fi in felul urmator se aude o bataie pe dreapta fata la denivelari si gropi dar cand virez stanga nu se mai aude.Am fost astazi cu ea la mecanic mi-a verificat tot si surpriza nu are joc la nimic, am zis nu se poate am fost cu el in test si a auzit si el apoi iar desfacuta si verificat fiecare parte si tot nimic.Cand masina sta pe loc daca o ii fac un balans puternic dreapta stanga se aude bataia dar nu ne dam seama de unde vine.Astept orice parere.....
Imi cer scuze am uitat sa precizez e vb de un vectra b2 Y20DTH daca are vreo legatura.
cyflo
- Mesaje scrise: 47
- Masina: Vectra 1997 x16xel
- Cont inregistrat: 21 Dec 2009
- Mesaj Privat
nicu_opel- Mesaje scrise: 82
- Masina: Vectra 1996 x16xel
- Cont inregistrat: 09 Feb 2011
- Mesaj Privat
Beemar
- Masina:
- Mesaj Privat
cyflo
- Mesaje scrise: 47
- Masina: Vectra 1997 x16xel
- Cont inregistrat: 21 Dec 2009
- Mesaj Privat
- ionel dobre
- **
- 291 mesaje
- din 03 Apr 2010
- Astra 2001 z16se
- Timis
ionel dobre
- Mesaje scrise: 291
- Masina: Astra 2001 z16se
- Cont inregistrat: 03 Apr 2010
- Mesaj Privat
- ionel dobre
- **
- 291 mesaje
- din 03 Apr 2010
- Astra 2001 z16se
- Timis
ionel dobre
- Mesaje scrise: 291
- Masina: Astra 2001 z16se
- Cont inregistrat: 03 Apr 2010
- Mesaj Privat
ionel dobre a scris:si eu am patit asa ceva . a fost pivotul dupa acea parte scartaia la viraje si la denivelari ,
cel putin am un mecanic bun nici nu sa uitat la ea si mia spus ce are . ca sa iti dai seama daca asta e injecteaza cu un ac de siringa sprei din acela cu ulei in el si apoi misco de 2 ori vezi daca se mai aude
aladin79
- Mesaje scrise: 28
- Masina: Astra 2005
- Cont inregistrat: 14 Sep 2008
- Mesaj Privat
Beemar a scris:Salutare, problema ar fi in felul urmator se aude o bataie pe dreapta fata la denivelari si gropi dar cand virez stanga nu se mai aude.Am fost astazi cu ea la mecanic mi-a verificat tot si surpriza nu are joc la nimic, am zis nu se poate am fost cu el in test si a auzit si el apoi iar desfacuta si verificat fiecare parte si tot nimic.Cand masina sta pe loc daca o ii fac un balans puternic dreapta stanga se aude bataia dar nu ne dam seama de unde vine.Astept orice parere.....
ai rezolvat problema?...batai auzeam si eu la masina mea in mers pe drum cu denivelari si daca o balansam stanga-dreapta....la mecanic ridicata pe elevator nu s-a reusit depistarea ....doar pe canal si cu masina pe roti s-au depistat ca vinovatele erau bieletele antiruliu
dupa schimbare ,zgomotul a disparut
- fiderzen
- **
- 214 mesaje
- din 08 Mai 2009
- Astra 2001 z20let
- Bucuresti
fiderzen
- Mesaje scrise: 214
- Masina: Astra 2001 z20let
- Cont inregistrat: 08 Mai 2009
- Mesaj Privat
bieletele antiruliu pica mai des, din cauza drumurilor, pivotii (cel putin la vectra b) pica mai greu. Alt zgomot poate sa vina si de la flansele amortizoarelor, insa sunetul este unul specific, ceva mai infundat(deobicei la denivelari). Cel de bieleta are un sunet metalic si se aude cand dai in gropi sau denivelari mai mari(depinde si de uzura bieletei)
Tot pe bieleta dau si eu vina in cazul tau , cum au spus si colegii, baga masina pe rampa si trage de bieleta respectiva, eventual pune pe cineva sa balanseze masina (poti verifica si starea bucsilor de la bara antiruliu)
Tot pe bieleta dau si eu vina in cazul tau , cum au spus si colegii, baga masina pe rampa si trage de bieleta respectiva, eventual pune pe cineva sa balanseze masina (poti verifica si starea bucsilor de la bara antiruliu)
- Pisboy
- 705 mesaje
- din 23 Mai 2009
- Astra 2004 Z17DTH
- Bacau
Pisboy
- Mesaje scrise: 705
- Masina: Astra 2004 Z17DTH
- Cont inregistrat: 23 Mai 2009
- Mesaj Privat
nicu_rx
- Mesaje scrise: 22
- Masina: Zafira 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 15 Apr 2012
- Mesaj Privat
am si eu aceasta bataie / poc pe partea stanga care mi s-a accentuat acum de la un drum mai lung... inainte facea rar, acum se aude cam la orice denivelare
am vazut ca la roata este un manson din cauciuc care e mereu umed de la ceva si mi-a spus mecanicul ca nu am tampoane pe fata (ceva din fier improvizat am) si stanga fata complet lipsa. si risc sa imi cada cutia de viteze, ceva... in trebuie un ceva si suportul la acel ceva.
ce ar putea fi bataia si lipsa ?
am vazut ca la roata este un manson din cauciuc care e mereu umed de la ceva si mi-a spus mecanicul ca nu am tampoane pe fata (ceva din fier improvizat am) si stanga fata complet lipsa. si risc sa imi cada cutia de viteze, ceva... in trebuie un ceva si suportul la acel ceva.
ce ar putea fi bataia si lipsa ?
nicu_rx
- Mesaj Privat
Am fost azi la mecanic. Ce era bataia ? Pai azi cand m-am uitat am ramas uimit, nici nu am mai dus-o acasa... Motorul si cutia de viteze mai mai sa cada... imi stateau pe planetara. Maine sa dea comanda de 2 tampoane, un suport pe acolo la tamponul lipsa si burduful la o roata. Sper sa scap cu atat.
- mikyboy
- 5,734 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy
- Mesaje scrise: 5,734
- Masina: Insignia 2014 A20TDH
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006
- Mesaj Privat
nicu_rx
- Mesaj Privat
toate bune si frumoase. a dat mecanicu comanda de 2 tampoane pentru mine. ala modificat si cel lipsa. surpriza!
masina ce o cumparai are alta cutie de viteza decat cea originala de zafira se pare (se pare ca e de la un model mai vechi... o sa iau detaliile sapt. viitoare, sa vad si eu ce e. fapt e ca merge. si sa iau originala ma ustura la buzunar, nu ma bag). cert e ca nu se potriveste nici un tampon... de acu incropeala de strungar, sa vad... credeti ca era o alta solutie la cutie ? of of...
masina ce o cumparai are alta cutie de viteza decat cea originala de zafira se pare (se pare ca e de la un model mai vechi... o sa iau detaliile sapt. viitoare, sa vad si eu ce e. fapt e ca merge. si sa iau originala ma ustura la buzunar, nu ma bag). cert e ca nu se potriveste nici un tampon... de acu incropeala de strungar, sa vad... credeti ca era o alta solutie la cutie ? of of...