- JURISTU '
- OP
- 237 mesaje
- din 31 Mar 2005
- Vectra 2001 Z18XE
- TIMISOARA
JURISTU '
- Mesaje scrise: 237
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 31 Mar 2005
- Mesaj Privat
Ati vazut ??
Se elimina concilierea in strada si trebuie ca partile sa mearga la Politie sa stabileasca Militia cine este vinovat, la fel ca inainte.
Eu, unul, ma bucur f.mult ca a ramas asa.In RO concilierea in strada este o utopie.
Daca te loveste conationalul, te conciliezi cu sleahta de fuste colorate si de puradei ???
Sa fim seriosi !!!
Pe mine ma deranjeaza ca nu au gindit-o inainte ......
Se elimina concilierea in strada si trebuie ca partile sa mearga la Politie sa stabileasca Militia cine este vinovat, la fel ca inainte.
Eu, unul, ma bucur f.mult ca a ramas asa.In RO concilierea in strada este o utopie.
Daca te loveste conationalul, te conciliezi cu sleahta de fuste colorate si de puradei ???
Sa fim seriosi !!!
Pe mine ma deranjeaza ca nu au gindit-o inainte ......
- @dyS
- 747 mesaje
- din 27 Jun 2005
- Astra 1995 C14NZ
- Valcea
@dyS
- Mesaje scrise: 747
- Masina: Astra 1995 C14NZ
- Cont inregistrat: 27 Jun 2005
- Mesaj Privat
Asta cam asa este , fiecare ar fi considerat de cuviinta ca este nevinovat....si stii cum este: "cuvantul meu contra cuvantului tau". Eu era sa o patesc in conditiile in care individul, care tocmai trecuse pe "rosu" (si mi-a sifonat putin "pielea") incepuse la un moment dat sa creada ca nu este deloc vinovat.... ...si asta pana a intervenit politia si a lamurit problema. Inca nu detinem acea civilizatie in trafic existenta de ceva timp in tarile vest-europene.
- flavius1611
- 1,037 mesaje
- din 12 Jun 2006
- Astra 2015
- Teleorman
flavius1611
- Mesaje scrise: 1,037
- Masina: Astra 2015
- Cont inregistrat: 12 Jun 2006
- Mesaj Privat
- 16V
- **
- 151 mesaje
- din 04 Apr 2006
- Astra 2000
- Arad
16V
- Mesaje scrise: 151
- Masina: Astra 2000
- Cont inregistrat: 04 Apr 2006
- Mesaj Privat
cel mai bine asa. oricum se ajungea la politie pt ca e clar ca nici unul implicat in vreun accident nu isi recunostea vina. dar pana sa se ajunga la politie poate mai aparea cate unu cu vreun ochi vanat, etc.
fara lege in romanika oamenii de buna credinta am fi sortiti pieirii. te uiti la tv si vezi pe cate un politician sau vreun patron de club de fotbal care tine ca orbu de bata de ale lui cu toate ca se vede de la o posta ca nu are dreptate. si asta o stie si el dar doar nu o sa renunte in favoarea adevarului si sa pice el ca prostu.
fara lege in romanika oamenii de buna credinta am fi sortiti pieirii. te uiti la tv si vezi pe cate un politician sau vreun patron de club de fotbal care tine ca orbu de bata de ale lui cu toate ca se vede de la o posta ca nu are dreptate. si asta o stie si el dar doar nu o sa renunte in favoarea adevarului si sa pice el ca prostu.