KrissReea
- Mesaje scrise: 92
- Masina: Astra 2000 x18xe1
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 16 Apr 2009
- Mesaj Privat
Buna seara,
Am o problema mai rar intalnita (probabil) pe care nu am gasit-o discutata pe aici.
Mi-am montat de curand xenon, si schimband becurile am observat ca cele cu xenon sunt mai lungi decat cele cu halogen.
Constatare dupa ce am efectuat operatiunea: Unghiul la ambele faruri nu este directionar corect, linia ar trebui sa fie dreapta pe partea stanga si inclinata in sus in partea dreapta.
La mine e fix inters (cum se vede si in poza).
Are cineva idee cum se regleaza chestia asta? Eu nu am gasit nici un surub pentru asta (am faruri after-market)
Multumesc anticipat!
edit by StefanTolos
25.03.2011 07:26:48
Am o problema mai rar intalnita (probabil) pe care nu am gasit-o discutata pe aici.
Mi-am montat de curand xenon, si schimband becurile am observat ca cele cu xenon sunt mai lungi decat cele cu halogen.
Constatare dupa ce am efectuat operatiunea: Unghiul la ambele faruri nu este directionar corect, linia ar trebui sa fie dreapta pe partea stanga si inclinata in sus in partea dreapta.
La mine e fix inters (cum se vede si in poza).
Are cineva idee cum se regleaza chestia asta? Eu nu am gasit nici un surub pentru asta (am faruri after-market)
Multumesc anticipat!
edit by StefanTolos
25.03.2011 07:26:48
- Brook
- 734 mesaje
- din 24 Feb 2010
- Astra 2001 Z16XE
- Iasi
Brook
- Mesaje scrise: 734
- Masina: Astra 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 24 Feb 2010
- Mesaj Privat
KrissReea
- Mesaj Privat
- Brook
- 734 mesaje
- din 24 Feb 2010
- Astra 2001 Z16XE
- Iasi
Brook
- Mesaje scrise: 734
- Masina: Astra 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 24 Feb 2010
- Mesaj Privat
KrissReea
- Mesaj Privat
- mariusgmg
- 4,101 mesaje
- din 20 Mar 2008
- Vectra 2001 Z18XE
- Iasi
mariusgmg
- Mesaje scrise: 4,101
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 20 Mar 2008
- Mesaj Privat
- jE
- 8,416 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,416
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
Sunt faruri pentru Anglia
Cum se procedeaza exact la farurile tale nu stiu a-ti zice. Insa iti pot zice ca la farurile cu lupa, intre bec si lupa, ai o lama metalica, care "taie" lumina. Si iti mai pot zice ca la farul original de Astra H (far Hella) am gasit, in TecDoc (parca) un mic pdf cu instructiuni cum sa modifici farul pentru UK sau restul... in principiu desfaci lama in cauza (e prinsa cu 2 suruburi, pe capete) si o montezi invers.
Ramane sa te lamuresti cum ajungi la lama, in cazul farurilor tale...
Cum se procedeaza exact la farurile tale nu stiu a-ti zice. Insa iti pot zice ca la farurile cu lupa, intre bec si lupa, ai o lama metalica, care "taie" lumina. Si iti mai pot zice ca la farul original de Astra H (far Hella) am gasit, in TecDoc (parca) un mic pdf cu instructiuni cum sa modifici farul pentru UK sau restul... in principiu desfaci lama in cauza (e prinsa cu 2 suruburi, pe capete) si o montezi invers.
Ramane sa te lamuresti cum ajungi la lama, in cazul farurilor tale...
KrissReea
- Mesaj Privat
Asa este, sunt faruri pentru UK (am constatat si eu dupa cateva cautari). O sa le desfac sa vad ce se poate modifica!
Pe verticala cum le reglez mai mult decat stie motorasul electric? Am incercat sa scot motorasul sa invart de surub pana unde mi s-a parut ok, dar am avut impresia ca s-a autoreglat cand am pus motorasul inapoi.....
Multumesc pentru informatii baieti !
Pe verticala cum le reglez mai mult decat stie motorasul electric? Am incercat sa scot motorasul sa invart de surub pana unde mi s-a parut ok, dar am avut impresia ca s-a autoreglat cand am pus motorasul inapoi.....
Multumesc pentru informatii baieti !
KrissReea
- Mesaj Privat
Gata ! Am rezolvat cu lupa si lamela care "taie" lumina ! Am inversat acea lamela si acum este perfecta. Am constatat ca sistemul era facut de asa natura incat sa poti schimba usor pentru traficul tarii respective: LHD sau RHD.
Am o noua problema, cand montez la loc motorasul electric imi ridica singur pozitia farurilor intr-o pozitie absurd de sus. Cum fac sa resetez motorasul sau sa reglez farurile pe inaltime (in afara de butonul din interior)
Am o noua problema, cand montez la loc motorasul electric imi ridica singur pozitia farurilor intr-o pozitie absurd de sus. Cum fac sa resetez motorasul sau sa reglez farurile pe inaltime (in afara de butonul din interior)
- mariusgmg
- 4,101 mesaje
- din 20 Mar 2008
- Vectra 2001 Z18XE
- Iasi
mariusgmg
- Mesaje scrise: 4,101
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 20 Mar 2008
- Mesaj Privat
- mikyboy