Buna ziua.
Desi ultimul post e din 2010, vreau sa va anunt ca am reusit eu sa repar oglinda interioara. Oglinda mea se misca foarte usor deoarece acea bucsa de plastic in care intra nuca era crapata si la un moment dat oglinda a cazut singura. Avand in vedere ca nu am gasit la dezmembrari (model simplu fara antiorbire) m-am decis sa o repar singur dupa cum urmeaza:
1. Am demontat rama de la oglinda si am scos oglinda folosind o surubelnita;
2. Am pilit doua nervuri de plastic care se aflau pe bucsa pana am ajuns la nivelul bucsei;
3. Am bagat printre bucsa si carcasa oglinzii un colier din plastic (faseta sau soricel) si l-am strans pana aproape sa atinga bucsa;
4. Am pus rama oglinzii pe pozitie (pana a intrat nuca in bucsa) si apoi am strans cat de bine am putut colierul de plastic astfel incat capul colierului sa fie intr-o parte ca sa nu ma incurce la pus sticla oglinzii;
5. Am taiat surplusul de colier, am pus sticla oglinzii si apoi rama pe care am presat-o pt a intra pe pozitie. GATA
Aveti 3 poze in care se vad nervurile pilite, colierul de plastic si garniturile care stau sub oglinda si care la mine nu au picat.