Mi-am propus sã nu intervin mai mult de odatã pe zi, dar vãd cã deja se deviazã prea mult.
@elegance: Melodia postatã de tine este foarte fainã, personal e preferata mea de la formația respectivã. Cred totuși cã ai greșit topic-ul. Avem unul separat și extrem de popular dedicat melodiei preferate (vezi mai jos). Vãd cã ești membru de bazã al acestui forum așa cã o sã pun incidentul pe seama grabei / neatenției, și nu pe altceva.
@babuliu: thumbs up, dar o bilã neagrã pentru ignorarea punctului d) o singurã melodie per post...
@dodo_13: BRAVOS! O piesã clasicã, informații + versuri! Un exemplu de urmat!
Haideți stimați colegi, cã se poate. Este un topic generlist, cu niște reguli foarte simple. Dacã reușim aici sã ne abținem de la off-topic și sã urmãm niște îndrumãri simple, sunt convins cã putem sã dãm un exemplu pozitiv și sã aducem un plus de calitate acestei comunitãti. Cel puțin aceasta a fost ideea mea cu acest topic.
Pentru cei care au deschis mai târziu calculatoarele, reamintesc regula de bazã a topic-ului:
a) tema piesei trebuie sã fie neapãrat
"mașini" și / sau
"condus";
De asemenea vã invit (mãcar) sã citiți primul mesaj din topic...
Piesele noastre preferate, care nu au legãturã cu acest topic, dar ne încântã în mod deosebit își au locul în topic-ul
Melodiia preferatã
N.B. Dacã ne face plãcere sã ascultãm o anumitã melodie când conducem, nu înseamnã implicit cã piesa este despre mașini / condus
Și ca sã ofer un examplu de conduitã, în conformitate cu punctul c) ( nu rãspunzi la topic decât dacã ai și o melodie de postat ):
Gașca Opel!
Postez aici o versiune mai cuminte... Cei mai aventuroși pot cãuta versiunea originalã
info
O traducere aproximativã