- chireadrian
- OP
- 58 mesaje
- din 30 Apr 2009
- Astra 2009 t98dx11
- Bucuresti
chireadrian
- Mesaje scrise: 58
- Masina: Astra 2009 t98dx11
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Apr 2009
- Mesaj Privat
Am avut usa dreapta spate masina stearsa fapt pt care am dus-o la service.
Era atins putin si manerul de la usa fapt pentru care a fost si acela schimbat.
Cum draq au remontat meseriasii lu' peste (din service autorizat) manerul ca dupa 4 luni a crapat.
A crapat la propriu in interior ceva ca s-a blocat si usa! (cred ca mi s-a montat vreun turcism ceva!)
Tacticos am studiat usa am demontat tapiteria ..am dat si plasticul la o parte si ...in interior am gasit rupt
o bucata de metal si unda de plastic. (vezi poza)!
Intrebarea e :unde gasesc prin Buc-ul asta maner original ca de turcisme ...m-am lamurit!
: si dak e vreun meserias sa ma ajute cu ceva informatii despre montaj si la ce sa am grija sa nu scurtcircuitez sau indoi ceva! O sa pun imediat si poza!
Astept cu nerabdare!
Era atins putin si manerul de la usa fapt pentru care a fost si acela schimbat.
Cum draq au remontat meseriasii lu' peste (din service autorizat) manerul ca dupa 4 luni a crapat.
A crapat la propriu in interior ceva ca s-a blocat si usa! (cred ca mi s-a montat vreun turcism ceva!)
Tacticos am studiat usa am demontat tapiteria ..am dat si plasticul la o parte si ...in interior am gasit rupt
o bucata de metal si unda de plastic. (vezi poza)!
Intrebarea e :unde gasesc prin Buc-ul asta maner original ca de turcisme ...m-am lamurit!
: si dak e vreun meserias sa ma ajute cu ceva informatii despre montaj si la ce sa am grija sa nu scurtcircuitez sau indoi ceva! O sa pun imediat si poza!
Astept cu nerabdare!
- chireadrian
- OP
- 58 mesaje
- din 30 Apr 2009
- Astra 2009 t98dx11
- Bucuresti
chireadrian
- Mesaje scrise: 58
- Masina: Astra 2009 t98dx11
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Apr 2009