- liviu71_opel
- OP
- 124 mesaje
- din 14 Apr 2010
- Astra 2004 Z17DTL
- Bucuresti
liviu71_opel
- Mesaje scrise: 124
- Masina: Astra 2004 Z17DTL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Apr 2010
- Mesaj Privat
Salutare,
Am un Opel Astrag G 1.7 CDTI, si cred ca am o problema la cutia de viteze, la 60km/h apare un zgomot (la fel ca cel de la troleu), si dupa dispare, tocmai ce am scimbat uleiul si a I a si a II a intra greu (mai ales cand e rece), a patit cineva asa? se merita reparata sau SH ? si ce costuri ?
Multumesc!
Am un Opel Astrag G 1.7 CDTI, si cred ca am o problema la cutia de viteze, la 60km/h apare un zgomot (la fel ca cel de la troleu), si dupa dispare, tocmai ce am scimbat uleiul si a I a si a II a intra greu (mai ales cand e rece), a patit cineva asa? se merita reparata sau SH ? si ce costuri ?
Multumesc!
Giolgau11- Mesaje scrise: 8
- Masina: Astra 2001 y17dt
- Cont inregistrat: 26 Feb 2011
- Mesaj Privat
[quote="liviu71_opel"]Salutare,
Multumesc![/quote
Salut cunosc pe cineva care are o corsa din 2002 si a patit acelasi lucru. Mecanicul la care a mers la pus sa schime timoneria. Dupa cutia mergea perfect. da a dat vreo 4 milioane pe timonerie.
Multumesc![/quote
Salut cunosc pe cineva care are o corsa din 2002 si a patit acelasi lucru. Mecanicul la care a mers la pus sa schime timoneria. Dupa cutia mergea perfect. da a dat vreo 4 milioane pe timonerie.
- liviu71_opel
- OP
- 124 mesaje
- din 14 Apr 2010
- Astra 2004 Z17DTL
- Bucuresti
liviu71_opel
- Mesaj Privat
gimims
- Mesaje scrise: 20
- Masina: Astra 2004 Z17cdti
- Cont inregistrat: 21 Mai 2008
- Mesaj Privat
Salut am si eu 1.7 CDTI ,la care am schimbat si eu cutia. Problema mea a fost ca pe la 60 km/ora imi trepida masina foarte putin apoi dupa un timp a inceput sa sune ca un vuiet. Cat ulei m/ai aveai in cutie cand ai schimbat uleiul ?. Eu recomand schimbarea uleiului in cutie la 2 ani.
PS:verifica daca face la fel (60 km/ora ) indiferent de treapta de viteza, daca da atunci este sigur cutia.
PS:verifica daca face la fel (60 km/ora ) indiferent de treapta de viteza, daca da atunci este sigur cutia.
- liviu71_opel
- OP
- 124 mesaje
- din 14 Apr 2010
- Astra 2004 Z17DTL
- Bucuresti
liviu71_opel
- Mesaj Privat
gimims a scris:Salut am si eu 1.7 CDTI ,la care am schimbat si eu cutia. Problema mea a fost ca pe la 60 km/ora imi trepida masina foarte putin apoi dupa un timp a inceput sa sune ca un vuiet. Cat ulei m/ai aveai in cutie cand ai schimbat uleiul ?. Eu recomand schimbarea uleiului in cutie la 2 ani.
Ti-am lasat un PM, te rog verifica.
- alre
- 1,654 mesaje
- din 28 Mar 2008
- Bucuresti
alre
- Mesaje scrise: 1,654
- Masina:
- Cont inregistrat: 28 Mar 2008
- Mesaj Privat
Ca intra greu in treapta 1 si a 2-a e problema de timonerie. sigur ai eliminat din calcul un rulment dus sau o anvelopa deformata. Eu am avut un uruit (vuiet) care se auzea numai pe la 60 -70 la ora in orice treapta de viteza si era un cauciuc deformat. In plus face zgomot doar cand e in viteza ..pe liber cand o lasi mai face?
- liviu71_opel
- OP
- 124 mesaje
- din 14 Apr 2010
- Astra 2004 Z17DTL
- Bucuresti
liviu71_opel
- Mesaj Privat
alre a scris:Ca intra greu in treapta 1 si a 2-a e problema de timonerie. sigur ai eliminat din calcul un rulment dus sau o anvelopa deformata. Eu am avut un uruit (vuiet) care se auzea numai pe la 60 -70 la ora in orice treapta de viteza si era un cauciuc deformat. In plus face zgomot doar cand e in viteza ..pe liber cand o lasi mai face?
Am rezolvat, azi s-a spart cutia, si am luat un SH la 300 de E, maine ma duc la service ca sa o iau...
- cristyliviu
- 1,025 mesaje
- din 17 Jan 2010
- Astra 2001 y1.7dti
- Iasi
cristyliviu
- Mesaje scrise: 1,025
- Masina: Astra 2001 y1.7dti
- Cont inregistrat: 17 Jan 2010
- Mesaj Privat
- liviu71_opel
- OP
- 124 mesaje
- din 14 Apr 2010
- Astra 2004 Z17DTL
- Bucuresti
liviu71_opel
- Mesaj Privat
zr250
- Mesaje scrise: 3
- Masina:
- Cont inregistrat: 25 Jul 2011
- Mesaj Privat
liviu71_opel a scris:
Da F17 este, am schimbat tot la ea.
cristyliviu a scris:Asa am patit si eu! Ce cutie e? F17 cumva, ai grija sa verifici rulmentul de presiune de pe cutia asta sh, ca eu am schimbat sapt asta rulmentul de pe cutie, ala cu care a venit cutia era mai prost ca ala vechi! Alti bani alta distractie!
Da F17 este, am schimbat tot la ea.
am patit si eu la fel , am schimbat cutia cu un sh si acum pierde ulei ( din cate am citit pe forum il pierde pe la semeringu de palier, deoarece imi uda discu de ambeaiaj si imi patineaza )
intrebearea mea e : ce trebuie sa schimb la cutie ca nu mai am nici o problema ? ( rulmenti semeringuri etc.) intetionez sa o dau jos sa sa stiu ce sa cumpar dinainte sa schimb
opel astra g y17dt 2001
multumesc
- DeejayB
- **
- 114 mesaje
- din 13 Mar 2011
- Astra 2000 Y17DT
- Bucuresti
DeejayB
- Mesaje scrise: 114
- Masina: Astra 2000 Y17DT
- Cont inregistrat: 13 Mar 2011
- Mesaj Privat
- robert/motanu
- *
- 5 mesaje
- din 08 Jan 2010
- Astra 2004 z17dtl
- Galati
robert/motanu
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Astra 2004 z17dtl
- Cont inregistrat: 08 Jan 2010
- Mesaj Privat
liviu71_opel a scris:Salutare,
Multumesc!
[align=justify]
Multumesc!
Ce tip de cutie ai pus? Acelasi lucru am patit si eu (astra g17cdti), merge cutie de 1.7 dti?
- liviu71_opel
- OP
- 124 mesaje
- din 14 Apr 2010
- Astra 2004 Z17DTL
- Bucuresti
liviu71_opel
- Mesaj Privat