Sam 26 Feb, 2011 12:42 am
Materialul e bun ,vopseaua mat/cauciucata e naspa,in timp coace,probabil de la expunerea la temperaturi inalte vara,siliconul spray care contine si ceva solventi cica de curatare,etc.Asa ,nu prea am vazut indiferent de ce spun unii ca daca ai curata numai cu servetele umede s-ar mentine mai bine,vreau sa vad si eu o fata tde usa de 10 ani(2001) intreaga.Cum am mai spus,eu am curatat in totalitate vopseaua pana am ajuns la plastic,care ramane lucios,dar macar este curat si nu mai scote in evidenta zgarieturile.Ma gandeam sa-l imbrac in piele eco,dar mai studiez problema.Faza cu revopsitul duce la acelasi rezultat.Arata bine pe moment,dar dupa o luna...Iar chestia cea mai deranjanta e faptul ca au aplicat acelasi tratament si la butoanele de geamuri sau din consola centrala.Aici am si eu o retinere,inca nu m-am hotarat la a schimba si bordul cu plansa facelift.Acum am AC manual,dar am pregatit deja modulul climatronic,si am de ales intre plansa facelift sau panoul clima vechi.Ma mai gandesc.
In ceea ce priveste aspectul fecelift,bineanteles gusturile nu se discuta,totusi ramane...facelift,linii mai moderne,finisaje mai bune si bineinteles,mai noi.Inconvenientul din ce am observat este tot acel plastic care mai ales in diminetile reci cam zdrangane ,ca la Nova in perioada de debut.E ceva munca,si conteaza normal si pretul schimbarii.La fetele vechi de usi schimbasem acel plus din partea superioara ,care tot din cauza varstei se mai tocise,decolorat,cu piele ecologica gri,la culoarea tapiseriei,si dupa aratau ca noi.Totul e posibil,numai sa vrei.