@ StefanTolos va rog sa-mi citati portiunea din mesajul meu anterior pe care o considerati demna de chat. Ma mandresc cu faptul ca de fiecare data imi aloc 2 minute in plus scrierii unui mesaj ca sa evit prescurtarile k, q sau sh, tz... de aceea m-am simtit putin ciupt.
Cat despre mura-n gura imi recunosc vina, dar nu era decat un apel de ajutor (alde 1 singur post) daca spamam o pagina intreaga intelegeam. Daca avea cineva un link la indemana putea sa-l posteze mai repede decat cautam eu prin functia search (care trebuie sa recunoastem ca returneaza cel mai frecvent posturi vechi de cateva luni sau chiar ani, stinse demult). Si ca sa nu ma mai certe nimeni poftiti
https://www.clubopel.com/viewtop...08&start=1320 (a se observa ca postul este datat inaintea "avertismentului").
end of OFF TOPIC.
ON TOPIC multumesc celor care mi-au indrumat pasii in cautarea mea si de asemenea moderatorilor pentru vigilenta si pumnul de fier de care dau dovada.
"adeptului chat-ului = intrebari scurte postate la un timp relativ scurt intre ele"
Sincer informatia exista dar trebuie sa ai putina vointa si........
Uite aici,vezi cata informatie exista ?