mir24
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Tigra 2005
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Feb 2011
- Mesaj Privat
Buna seara!
Am si eu nevoie de ajutorul vostru, de un sfat, o opinie...
Am o masina opel tigra twintop din 2005 de care sunt extrem de multumit. Din pacate azi am avut probleme cu portbagajul. L-am deschis si butonul a ramas blocat in interior, trebuind apoi sa inchid portbagajul fortat. Nu am putut sa-l mai deschid si in permanenta se aude semnalul sonor care indica portbagaj deschis. Aveti idee de la ce s-a putut intampla asta? Poate de la temperatura scazuta? E prima data cand patesc asa ceva! Ar trebui sa merg la un service? Va multumesc!
Am si eu nevoie de ajutorul vostru, de un sfat, o opinie...
Am o masina opel tigra twintop din 2005 de care sunt extrem de multumit. Din pacate azi am avut probleme cu portbagajul. L-am deschis si butonul a ramas blocat in interior, trebuind apoi sa inchid portbagajul fortat. Nu am putut sa-l mai deschid si in permanenta se aude semnalul sonor care indica portbagaj deschis. Aveti idee de la ce s-a putut intampla asta? Poate de la temperatura scazuta? E prima data cand patesc asa ceva! Ar trebui sa merg la un service? Va multumesc!
- Cristy_13
- 764 mesaje
- din 05 Jul 2009
- Astra 2002 z16se
- Buzau
Cristy_13
- Mesaje scrise: 764
- Masina: Astra 2002 z16se
- Cont inregistrat: 05 Jul 2009
- Mesaj Privat
- Edwin
- 5,989 mesaje
- din 27 Nov 2008
- Zafira 2006 z19dt
- Bistrita-Nasaud
Edwin
- Mesaje scrise: 5,989
- Masina: Zafira 2006 z19dt
- Cont inregistrat: 27 Nov 2008
- Mesaj Privat
@mir24, bine ai venit pe forum. Pentru inceput iti recomand sa citesti Regulamentul si sa fii mai atent pe viitor unde postezi. Acum ti-am mutat eu intrebarea la locul potrivit
Referitor la problema ta: poti merge AICI si sigur vei pleca multumit si cu problema rezolvata. Succes.
Referitor la problema ta: poti merge AICI si sigur vei pleca multumit si cu problema rezolvata. Succes.
mir24
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Tigra 2005
- Cont inregistrat: 22 Feb 2011
- Mesaj Privat