Eu am avut pe o singura parte cu incalzire,dar rezistenta nu mergea.Pe cealalta parte probabil o schimbase fostul proprietar,pt.ca era fara rezistenta.Asadar aveam de facut o investitie de 600 ron.Mai era varianta SH,dar puteam nimeri una defecta,sau ca a mea,sa mearga cand avea chef.Adica atunci cand nu aveam nevoie.Buuun,trebuia facut ceva.Dar ce..?Si cum?Am incercat sa dezlipesc oglinda de pe suport,sa bag o rezistenta de Astra G,gasita pe sub pat,si sa le lipesc pe toate,dar s-a crapat oglinda.Deci nu era o solutie practica,deoarece si cand am scos rezistenta de pe oglinda de G,sticla s-a facut bucatele foarte-foarte mici.
Cu o zi inainte vazusem pe un G caravan,ca plasticul ud in care sunt becurile de la numar era uscat DOAR in dreptul acestora.Daca usuca un plastic gros,oare nu s-ar putea aplica si la oglinzi?
Evident ca ideea mi-a venit intr-o dimineata(probabil ca imi venise in somn),iar eu cum fac ziua ce visez noaptea,am pus mana la treaba.Am scos becurile din plafoniere,si dupa cateva strafulgerari de inteligenta (cred),s-a ajuns la asta:

Am curatat capetele metalice ale becurilor,si le-am cositorit.Becurile le-am legat in paralel.Am pus si doua aparatori,sa nu dea lumina pe langa oglinda,dar ulterior le-am dat jos ,pt ca nu sunt de nici un folos.Lumina care trece pe langa oglinda nu numai ca nu deranjeaza,ci chiar se vede f.bine.

La Frontera incalzirea in oglinzi sta `ON` 15 min,am cronometrat.Becurile mele dezamuresc si chiar usuca oglinda in 4-6 min,ceea ce e superbine.De mentionat ca am avut din fabrica incalzire in ogkinzi,deci nu am mai tras nici un fir.Si loc este destul in spatele olizii cat sa nu incurce reglajul electric al acestora.

Singura dilema pe care o am e referitor la firele care vin din instalatie,sunt cam subtirele,cred ca de 0.5 mm.Ambele becuri au 20 W,si nu-mi dau seama daca o fi prea mult pentru ele,nestiind cat consuma rezistenta originala.
Pt sugestii si reclamatii,postati cu incredere.
Ultima modificare făcută de SUPERDRAGOS la Dum 27 Feb, 2011 9:23 am