- deleted-18977
- OP
- 2,340 mesaje
- din 28 Mai 2008
deleted-18977
- Mesaje scrise: 2,340
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Mai 2008
- Mesaj Privat
- pirvu_daniel
- 4,578 mesaje
- din 22 Feb 2008
- Dolj
pirvu_daniel
- Mesaje scrise: 4,578
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Feb 2008
- Mesaj Privat
Si eu voiam sa imi cumpar asa ceva. Insa avand pacienti cativa patroni de sali de sport am inteles ca nu ar fi prea fiabile. Intr-adevar acolo sunt mult mai utilizate insa nu sunt echipamente home use. Si daca alea se strica relativ usor...
Preturile de asemenea sunt destul de sus. Asa ca pun fundul in masina si in 20 de minute sunt in parc la alergat. Aer curat, admiri frumusetea(-ile) naturii etc. Daca alergi in casa inhalezi la praf si alergeni de nu te vezi.
Preturile de asemenea sunt destul de sus. Asa ca pun fundul in masina si in 20 de minute sunt in parc la alergat. Aer curat, admiri frumusetea(-ile) naturii etc. Daca alergi in casa inhalezi la praf si alergeni de nu te vezi.
- DB77AAA
- 6,682 mesaje
- din 19 Jan 2007
- Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Dambovita
DB77AAA
- Mesaje scrise: 6,682
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Cont inregistrat: 19 Jan 2007
- Mesaj Privat
- livcro
- 4,575 mesaje
- din 22 Jul 2005
- Grandland X 2018 D20DT
- SIBIU-RM. VALCEA
livcro
- Mesaje scrise: 4,575
- Masina: Grandland X 2018 D20DT
- Cont inregistrat: 22 Jul 2005
- Mesaj Privat
- pirvu_daniel
- 4,578 mesaje
- din 22 Feb 2008
- Dolj
pirvu_daniel
- Mesaje scrise: 4,578
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Feb 2008
- Mesaj Privat
Dupa o anumita greutate, articulatiile portante sunt supuse presiunii si atunci cand mergi daramite cand alergi. Nu mai zic ca mai toti supraponderalii sunt afectati de osteoporoza care agraveaza situatia. Cred ca cel mai OK ar fi un stepper de-ala cu manere daca chiar sunt probleme cu greutatea. Asa am vazut ca sportivii la U. Craiova se feresc sa alerge prin parc ci numai pe suprafata sintetica. Personal mi se pare o prostie atata timp cat nu alergi prin gropi.
Orice ai alege Victor sper sa nu patesti asa! Click aici
Ultima modificare făcută de pirvu_daniel la Sam 12 Feb, 2011 8:39 pm
Orice ai alege Victor sper sa nu patesti asa! Click aici
Ultima modificare făcută de pirvu_daniel la Sam 12 Feb, 2011 8:39 pm
- daniel30
- **
- 255 mesaje
- din 13 Feb 2008
- Tigra 1999 x14xe
- Alta tara
daniel30
- Mesaje scrise: 255
- Masina: Tigra 1999 x14xe
- Cont inregistrat: 13 Feb 2008
- Mesaj Privat
- tonytm
- 4,479 mesaje
- din 10 Oct 2007
- Signum 2005 Z19DTH 190CP
- Timis
tonytm
- Mesaje scrise: 4,479
- Masina: Signum 2005 Z19DTH 190CP
- Cont inregistrat: 10 Oct 2007
- Mesaj Privat
- deleted-18977
- OP
- 2,340 mesaje
- din 28 Mai 2008
deleted-18977
- Mesaj Privat
Haideti ca ma-m mai ,vindecat , oleaca in privinta achizitionarii respectivului agregat.mai ales dupa cele doua ,reportaje, mi s-a taiat si mai tare
in seara asta am vorbit cu o doamna distinsa ce avea de toate in casa si banda si bicicleta si mai toate acareturili de aste de fitness.mi-a zis clar
,,nu-ti lua ca va sta aruncata si vei uita total de ea,, cica 95 la suta dintre detinatori nu o folosesc mai deloc.
@daniel 30 ai dreptate dar pe geroaicele aste e sinistru sa alergi pe faleza ,unde mai pui ca risti foarte mult pe bezna aia
la 1.80 si 82 kg nu zici ca as fi grasan sau obezin dar ideea e ca nu prea fac miscare
my scorpy dixit ,,esti o mandrete de barbat,, ualleoouuuu
in seara asta am vorbit cu o doamna distinsa ce avea de toate in casa si banda si bicicleta si mai toate acareturili de aste de fitness.mi-a zis clar
,,nu-ti lua ca va sta aruncata si vei uita total de ea,, cica 95 la suta dintre detinatori nu o folosesc mai deloc.
@daniel 30 ai dreptate dar pe geroaicele aste e sinistru sa alergi pe faleza ,unde mai pui ca risti foarte mult pe bezna aia
la 1.80 si 82 kg nu zici ca as fi grasan sau obezin dar ideea e ca nu prea fac miscare
my scorpy dixit ,,esti o mandrete de barbat,, ualleoouuuu
- blackshaddow
- 685 mesaje
- din 19 Jun 2009
- Tigra 1998 X14XE
- Tulcea
blackshaddow
- Mesaje scrise: 685
- Masina: Tigra 1998 X14XE
- Cont inregistrat: 19 Jun 2009
- Mesaj Privat
de aproximativ 7 ani practic culturismul
sfatul meu este sa alergi in aer liber,iarna adevarat ca e cam ger dar cu o mic adieta si anume sarac ain carbohidrati (paine , orez paste , fainoase) ,i fara grasimi animale si fara M'C Donald's/KFC o sa ai rezultate vizibile
la fel cum spunea si doamna de care spuneai tu anterior de obicei cine are banda in casa nu o prea foloseste
sfatul meu este sa alergi in aer liber,iarna adevarat ca e cam ger dar cu o mic adieta si anume sarac ain carbohidrati (paine , orez paste , fainoase) ,i fara grasimi animale si fara M'C Donald's/KFC o sa ai rezultate vizibile
la fel cum spunea si doamna de care spuneai tu anterior de obicei cine are banda in casa nu o prea foloseste
- Slash
- 1,057 mesaje
- din 10 Jul 2008
- Astra 2005 Z17DTH
- Prahova
Slash
- Mesaje scrise: 1,057
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 10 Jul 2008
- Mesaj Privat
salut
Si eu am avut o asemenea banda pentru un an de zile.
De curand am vandut-o.
https://www.clubopel.com/vie...40&highlight=
A fost luata la insistentele sotiei, pentru a nu mai pierde vremea la sala, fiind mai la indemana in sufragerie.
Dupa numai cateva luni de utilizare a devenit un adevarat cuier si am tot sters praful pe ea si pe langa ea vreo 7-8 luni.
Eu m-am dat doar o data, activitatile curente ne-au luat-o inainte si incet incet entuziasmul de la inceput s-a dus.
In prezent sotia este insarcinata si drept urmare nu o mai putea folosi pentru o perioada lunga de timp, asa ca decizia de a o vinde a venit pe cale de consecinta imediata.
Eu unul chiar ma bucur ca am dat-o
Si eu am avut o asemenea banda pentru un an de zile.
De curand am vandut-o.
https://www.clubopel.com/vie...40&highlight=
A fost luata la insistentele sotiei, pentru a nu mai pierde vremea la sala, fiind mai la indemana in sufragerie.
Dupa numai cateva luni de utilizare a devenit un adevarat cuier si am tot sters praful pe ea si pe langa ea vreo 7-8 luni.
Eu m-am dat doar o data, activitatile curente ne-au luat-o inainte si incet incet entuziasmul de la inceput s-a dus.
In prezent sotia este insarcinata si drept urmare nu o mai putea folosi pentru o perioada lunga de timp, asa ca decizia de a o vinde a venit pe cale de consecinta imediata.
Eu unul chiar ma bucur ca am dat-o
- gobelu
- 975 mesaje
- din 01 Jan 2009
- Astra 2002 z16xe
- Bucuresti
gobelu
- Mesaje scrise: 975
- Masina: Astra 2002 z16xe
- Cont inregistrat: 01 Jan 2009
- Mesaj Privat
Victore,ce rost are sa dai un purcoi de bani pe tot felu de prostii?
Ia aminte:
Te duci in Vad si intrii in prima bomba care iti iese in cale.Din usa le tragi alora vrei 2 D-zei,fara sa uiti de natia lor colorata.Daca raman habulici si n-au reactionat instant le mai zici ceva de mame,asta asa...de topping
Si dupaia fugi tata...fugi cat te tin picioarele...sa vezi atunci miscare :)In cazul in care te prind ai bonus un masaj.
A 2-a zi nici nu trebuie sa le mai zici nimic...
ps - nu uita sa te incalzesti d-acasa )
Ia aminte:
Te duci in Vad si intrii in prima bomba care iti iese in cale.Din usa le tragi alora vrei 2 D-zei,fara sa uiti de natia lor colorata.Daca raman habulici si n-au reactionat instant le mai zici ceva de mame,asta asa...de topping
Si dupaia fugi tata...fugi cat te tin picioarele...sa vezi atunci miscare :)In cazul in care te prind ai bonus un masaj.
A 2-a zi nici nu trebuie sa le mai zici nimic...
ps - nu uita sa te incalzesti d-acasa )
- livcro
- 4,575 mesaje
- din 22 Jul 2005
- Grandland X 2018 D20DT
- SIBIU-RM. VALCEA
livcro
- Mesaj Privat
- gobelu
- 975 mesaje
- din 01 Jan 2009
- Astra 2002 z16xe
- Bucuresti
gobelu
- Mesaje scrise: 975
- Masina: Astra 2002 z16xe
- Cont inregistrat: 01 Jan 2009
- Mesaj Privat
@livcro - merci.o iau ca pe un compliment.
E originala,am obiceiul sa specific sursa in caz de ma inspir de undeva.Am indraznit sa o postez pt ca siu ca Victor e un baiat care tine la glume.
nota:pt cei care nu stiu "Vadul"e un cartier in Galati unde populatia e formata din zburatacee de culoare inchisa care fac parte din familia "Corbum"presupun deoarece au tendinta de a se indragosti si a "imprumuta" obiecte stralucitoare.
ps - Victore,zi-mi ca n-am dat-o in bara si stai in orice alt cartier
E originala,am obiceiul sa specific sursa in caz de ma inspir de undeva.Am indraznit sa o postez pt ca siu ca Victor e un baiat care tine la glume.
nota:pt cei care nu stiu "Vadul"e un cartier in Galati unde populatia e formata din zburatacee de culoare inchisa care fac parte din familia "Corbum"presupun deoarece au tendinta de a se indragosti si a "imprumuta" obiecte stralucitoare.
ps - Victore,zi-mi ca n-am dat-o in bara si stai in orice alt cartier
- deleted-18977
- OP
- 2,340 mesaje
- din 28 Mai 2008
deleted-18977
- Mesaj Privat
regret dragutule dar am vreo 8-9 km pana la cartierul la care te referi si cum n-am batut pe nimeni in viata mea prefer sa m-apuc de alergat.regret totusi, ca un masaj nu mi-ar fi stricat
amu m-am cam razgandit cu agregata asta si ma gandeam mai degraba la o bicicleta de fitness,
nu mai deschid alt topic ca si asa trupa m-a luat la ochi
amu m-am cam razgandit cu agregata asta si ma gandeam mai degraba la o bicicleta de fitness,
nu mai deschid alt topic ca si asa trupa m-a luat la ochi
- Daci
- 1,388 mesaje
- din 03 Mar 2007
- Insignia 2011 A20DTH
- Arad
Daci
- Mesaje scrise: 1,388
- Masina: Insignia 2011 A20DTH
- Cont inregistrat: 03 Mar 2007
- Mesaj Privat
Stai sa vezi cum e si cu bicicleta. Sotiei mele i-a trebuit neaparat o bicicleta de camera. Eu am ales una pe care o pot ridica cu usurinta, anticipand ca eu voi fi cel care o va muta dintr-o camera intr-alta. A folosit-o 3 luni, iar de 4 ani imi pun prosopul de la dus sa se usuce pe ea. Pana la urma i-am gasit utilitatea, in favoarea mea. Mai nou baietelul meu i-a rupt "bord computer"-ul.
P.S.: de cateva zile sunt posesor de MTB, astept sa mai dea caldura si renunt la masina pentru deplasarea la servici.
P.S.: de cateva zile sunt posesor de MTB, astept sa mai dea caldura si renunt la masina pentru deplasarea la servici.
- livcro
- 4,575 mesaje
- din 22 Jul 2005
- Grandland X 2018 D20DT
- SIBIU-RM. VALCEA
livcro
- Mesaj Privat
@Daci...asa am zis si eu cand am avut abecedarul suspendat 30 zile... a tinut vreo 4 zile antrenamentul...dupa care am preferat sa astept s atermine sotia seriviul, vreo 30-75 min si sa vina sa ma aghete si ep mine in drum spre casa
Anul trecut nu am scos bicicleta la aer deloc...motive obiective...astept primavara sa ii iau scaun pt bebe. Culmea e ca de la mine pana la pista speciala de biciclete sunt vreo 200 m...si e o pista superba, de-a lungul parcului Subarini.
Anul trecut nu am scos bicicleta la aer deloc...motive obiective...astept primavara sa ii iau scaun pt bebe. Culmea e ca de la mine pana la pista speciala de biciclete sunt vreo 200 m...si e o pista superba, de-a lungul parcului Subarini.
- deleted-18977
- OP
- 2,340 mesaje
- din 28 Mai 2008
deleted-18977
- Mesaj Privat
- Szabados Antonela
- **
- 444 mesaje
- din 03 Apr 2009
- Alta tara
Szabados Antonela
- Mesaje scrise: 444
- Masina:
- Cont inregistrat: 03 Apr 2009
- Mesaj Privat
- blue36
- **
- 439 mesaje
- din 18 Nov 2008
- Vectra 1992
- Mehedinti
blue36
- Mesaje scrise: 439
- Masina: Vectra 1992
- Cont inregistrat: 18 Nov 2008
- Mesaj Privat
- deleted-18977
- OP
- 2,340 mesaje
- din 28 Mai 2008
deleted-18977
- Mesaj Privat
cu sfaturile ,,prietenoase,, de la voi ma gandeam si la o pista de popice.
Antoanela multumesc dar sac de box detin din 96/ luna 10.numai ca e cam invers,sacul /my wife/ ma boxeaza pe mine
am ascultat prea multe pareri contra pentru a mai dori sa mai achizitionez vreun agregat de fitness.
nu detin energii negative si nici stresat nu sunt dar lipsa de miscare e o problema la mai toata lumea.
Ultima modificare făcută de deleted-18977 la Lun 14 Feb, 2011 8:48 pm
Antoanela multumesc dar sac de box detin din 96/ luna 10.numai ca e cam invers,sacul /my wife/ ma boxeaza pe mine
am ascultat prea multe pareri contra pentru a mai dori sa mai achizitionez vreun agregat de fitness.
nu detin energii negative si nici stresat nu sunt dar lipsa de miscare e o problema la mai toata lumea.
Ultima modificare făcută de deleted-18977 la Lun 14 Feb, 2011 8:48 pm