- aninosanu costel
- OP
- 25 mesaje
- din 30 Mar 2010
- Astra 2001 g
- Bucuresti
aninosanu costel
- Mesaje scrise: 25
- Masina: Astra 2001 g
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Mar 2010
- Mesaj Privat
i-mi poate spune si mie cineva clar ,ce tip de ulei sa folosesc la servodirectie .am avut o interventie la rezervorul de servo ,curgea ulei pe la unul din coliere ,si lam schimbat,problema e ca atunci cind lam schimbat am mai pierdut ceva ulei ,acum uni spun ca trebuie sa pun ulei rosu pt servo .dar in rezervorul meu nu e o asfel de culoare si e undeva spre galben,culoare a uleiului normal ,alcineva spunea sa merg la reprezentanta sa iau de acolo ca cica ar fi un ulei special,si sa fiu mai precis am un plal astra g motor 2000 an 2001 dizal. si asi mai avea o nelamuruire eu cred ca nui-mi mai intra absurile ce poate fi? cu stima .
Ati fost de acord cu regulamentul, atunci cand ati deschis acest topic,considerati ca a fost respectat, acordul ?
Titlu,descriere.....cautare.
edit by Stefan Tolos.
Ati fost de acord cu regulamentul, atunci cand ati deschis acest topic,considerati ca a fost respectat, acordul ?
Titlu,descriere.....cautare.
edit by Stefan Tolos.
- jumugacostel
- **
- 64 mesaje
- din 23 Sep 2008
- Astra 2002 Y20DTH
- Teleorman
jumugacostel
- Mesaje scrise: 64
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Cont inregistrat: 23 Sep 2008
- Mesaj Privat
- Intercooler
- *
- 15 mesaje
- din 27 Nov 2010
- Vrancea
Intercooler
- Mesaje scrise: 15
- Masina:
- Cont inregistrat: 27 Nov 2010
- Mesaj Privat
@aninosanu costel Salut! Foarte clan nu-ti pot zice, dar stii sigur ca serva ta e electro-hidraulica si ca i-ti trebue un ulei special pt aceasta pompa, care e de culoare verde.Cere la magazinul de piese ulei special pt aceasta serva, nu pune ulei rosu pt ca acela este pt pompele mecanice!
Zici ca uleiul tau are o culoare galbuie... in cazul asta e posibil sa ai diverse impuritati prin el
Multa bafta!
Ultima modificare făcută de Intercooler la Sam 12 Feb, 2011 4:17 pm
Zici ca uleiul tau are o culoare galbuie... in cazul asta e posibil sa ai diverse impuritati prin el
Multa bafta!
Ultima modificare făcută de Intercooler la Sam 12 Feb, 2011 4:17 pm
- aninosanu costel
- OP
- 25 mesaje
- din 30 Mar 2010
- Astra 2001 g
- Bucuresti
aninosanu costel
- Mesaje scrise: 25
- Masina: Astra 2001 g