bogdan90
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 1998 x16szr
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Feb 2011
- Mesaj Privat
salut,am un astra f din 98.e benzina x16szr si are si gpl pe el.e adus din olanda.din nu stiu ce motiv imi consuma cam mult si urban si extraurban.cu benzina e la fel.imi consuma cam 15-16%gpl in oras si cam 12 benzina,iar in afara orasului gpl-ul scade la 12 si benzina la 8-9%.si inca ceva,imi pierde ulei,dar pe unde nu stiu,pentru ca nu mi-l scoate afara pe toba si nici nu mi-l consuma.am schimbat uleiul la 201.200km si am 202.600 si deja am mai completat cu 3l de ulei.uleiul pe care il folosesc e super mobil 2000<10w40>.astept un raspuns.ms
Salutare,
bine ati venit pe www.clubopel.com.
Este de apreciat ca ati postat totusi la o sectiune dedicata problemelor tehnice, dar dorim sa subliniem un lucru important, pentru a evita neplacerile pe viitor ,sa incercati sa cititi regulamentul acestui forum,multumesc frumos pentru colaborare si intelegere.
Am sa va expun cateva exemple,sa intelegeti despre ce este vorba:
Regulament pentru '' Probleme tehnice ''
Ce poate face functia 'CAUTA'
Postare inadecvata
Cauta si vei gasi
Ce trebuie sa am in vedere pe acest forum ?
edit by StefanTolos
Salutare,
bine ati venit pe www.clubopel.com.
Este de apreciat ca ati postat totusi la o sectiune dedicata problemelor tehnice, dar dorim sa subliniem un lucru important, pentru a evita neplacerile pe viitor ,sa incercati sa cititi regulamentul acestui forum,multumesc frumos pentru colaborare si intelegere.
Am sa va expun cateva exemple,sa intelegeti despre ce este vorba:
Regulament pentru '' Probleme tehnice ''
Ce poate face functia 'CAUTA'
Postare inadecvata
Cauta si vei gasi
Ce trebuie sa am in vedere pe acest forum ?
edit by StefanTolos
- djkilla
- **
- 281 mesaje
- din 30 Mai 2010
- Vectra 1999 X18XE1
- Teleorman
djkilla
- Mesaje scrise: 281
- Masina: Vectra 1999 X18XE1
- Cont inregistrat: 30 Mai 2010
- Mesaj Privat
- djkilla
- **
- 281 mesaje
- din 30 Mai 2010
- Vectra 1999 X18XE1
- Teleorman
djkilla
- Mesaje scrise: 281
- Masina: Vectra 1999 X18XE1
- Cont inregistrat: 30 Mai 2010
- Mesaj Privat
djkilla a scris:in legatura cu benzina .. verifica returul la benzina. si daca ai filtru de benzina schimba-l
cat priveste uleiul... ia uita-te pe la blocul motor vezi sa nu piarda ulei pe la garnituri s-ar putea sa nu mai ai unele di nele sau sa fie pur si simplu roase
cat priveste uleiul... ia uita-te pe la blocul motor vezi sa nu piarda ulei pe la garnituri s-ar putea sa nu mai ai unele di nele sau sa fie pur si simplu roase
SI de vina pentru consumul ridicat poate fi si catalizatorul. [cand e trecuta pe benzina]
GPL-ul consuma asa mult pentru ca, poate instalatia nu e reglata corect si in parametri
P.S scuze de dublu post am dat din greseala citeaza in loc de mdifica SCZ inca odata