IXOR a scris:Salutare opelistilor,daca tot se discuta despre cele mai bune si cele mai putin bune service-uri din iasi,vreau sa atentionez pe viitorii clienti ai service-ului TUROM B-dul POITIERS nr 2,ca nu sunt chiar asa de seriosi pe cat ii cred altii.Recent mi-am ,,reparat'' opelul la ei,m-am dus cu o problema dar am plecat cu 2,mecanicii sunt tineri si sincer...nu sunt chiar asa meseriasi.Iar la sfarsit dupa ce au facut ,,reparatia'' s-au comportat la fel ca orice ,,bun meserias'':nu stiu!,nu cunosc!,poate e de la...,se mai intampla si asa,dar nu e grav.Oricum daca va duceti la ei lasati-i doar sa demonteze,fara sa mai puna la loc,ca se pierd.Nu va lasati inselati de ospitalitatea cu care va intampina ca si aia o platiti la sfarsit.Sincer,asa ma apuc si eu de mecanica,te murdaresti un pic pe haine,iti cumperi sau inchiriezi o hala,iti faci un pic reclama pe forum(bineinteles tu si inca vreo 3-4 amici,care lucreaza cu tine) si asa incepi sa scoti bani de la altii.Sunt meseriasi care lucreaza exemplar si fara a avea un service,deci nu mai dati cautare pe net ,,cel mai bun service'' ci ,,cel mai bun meserias'',poate asa va reparati(in sensul bun al cuvantului) masinile.Va salut si va doresc multi km cu opel-urile dar in nici un caz pe la service-urile capcana.
Daca tot ii critici si crezi ca mecanica ii asa de usoara, de ce nu-ti inchiriezi un garaj sa te apuci cu amicii tai de mecanica?
Am petrecut mult timp alaturi de ei ca am facut practica acolo si mi-as dori sa stii macar 10% din ceea ce stiu ei, daca ti-as enumera niste probleme pe care le-au rezolvat acei "tineri" de acolo si altii n-au putut, ti-ai face cruce si ti-ai cere scuze pentru ceea ce ai zis mai sus, oricine poate gresi, suntem oameni, nu-i nevoie sa arunci cu noroi.
m1sh a scris:din cate stiu, de la Turom plecasera aia buni
bine ca ai punctat lucrul asta.
data viitoare, incerca sa intrebi pe aici, sau pe discutii iasi, de vreun service pentru problema ta.
bafta
Te inseli.