Cezar_sz
- Mesaje scrise: 84
- Masina: Zafira 2006 Z19DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Feb 2010
- Mesaj Privat
- m.nyck
- **
- 318 mesaje
- din 16 Jun 2007
- Bucuresti
m.nyck
- Mesaje scrise: 318
- Masina:
- Cont inregistrat: 16 Jun 2007
- Mesaj Privat
Super tare
Stii cum e intrebarea ta? Ca si cum te-as intreba eu pe tine ce masura port eu la pantofi.
Daca vrei sa te ajute cineva pune un link cu produsul, o poza, desfa-l vezi ce tensiune e trecuta pe baterie, ce conectori are? se poate alimenta la 220V cu adaptor.
Numele produsului mie nu-mi sugereza nimic si nici nu stau sa il caut pe net.
Daca astepti raspunsuri cat mai obiective la intrebarile tale posteaza toate datele pe care le cunosti despre aparatul respectiv.
Stii cum e intrebarea ta? Ca si cum te-as intreba eu pe tine ce masura port eu la pantofi.
Daca vrei sa te ajute cineva pune un link cu produsul, o poza, desfa-l vezi ce tensiune e trecuta pe baterie, ce conectori are? se poate alimenta la 220V cu adaptor.
Numele produsului mie nu-mi sugereza nimic si nici nu stau sa il caut pe net.
Daca astepti raspunsuri cat mai obiective la intrebarile tale posteaza toate datele pe care le cunosti despre aparatul respectiv.
Cezar_sz
- Mesaj Privat
Formate video suportate: AVI, VOB, ISO, MKV, MOV, MP4, MPG/TS, WMV, DAT, IFO, RM, RMVBFormate audio suportate: MP3, WMA, OGG, WAV, FLACFormate foto suportate: HD JPEG, JPG, BMPCodecuri Video: MPEG1, HD, MPEG2 (pana la 1080i), HD MPEG4, SP/ASP (720p/1080i/1080p), Xvid, WMV9Codecuri Audio: MP3, WMA, OGGCaracteristici Speciale: Compatibil WiFi 802.11 b/g/n, Dimensiuni (W x D x H mm): 125.5x100x40 mmConectivitate: 2 x USB pt conectori externi (HDD, USB flash), HDMI, SCART, LAN 10/100Continut pachet: Telecomanda,adaptor AC/DC,A/V output cable,adaptor IN Scart ghid de instalare si manual
Cezar_sz
- Mesaj Privat
- pascaru_val
- 1,409 mesaje
- din 07 Jun 2005
- Astra 2006 Z17DTL
- Bucuresti
pascaru_val
- Mesaje scrise: 1,409
- Masina: Astra 2006 Z17DTL
- Cont inregistrat: 07 Jun 2005
- Mesaj Privat
Cezar_sz
- Mesaj Privat
ideea era ca daca se poate alimenta la o tensiune optima as putea sa conectez iesirea de sunet la intrarea IN de ca cas. si iesirea video la 2 monitoare incorporate in tetiere si astfel nu as mai investi intr-un dvd player auto. credeti ca se poate asa ceva ? movie cubul l-as instala poate si in torpedou.
- pascaru_val
- 1,409 mesaje
- din 07 Jun 2005
- Astra 2006 Z17DTL
- Bucuresti
pascaru_val
- Mesaje scrise: 1,409
- Masina: Astra 2006 Z17DTL
- Cont inregistrat: 07 Jun 2005
- Mesaj Privat
Normal ca se poate , tensiunea de 12V o poti lua, cred si de la cele 2 fire care alimenteaza becul din torpedou (te conectezi inainte de intrerupatorul care stinge lumina cind inchizi torpedoul), o poti lua si de la alimentarea casetofonului si pui un montaj/transformator/alimentator ce coboara tensiunea de la 12v la 5v cum ti-am zis mai sus. Tine cont si de curentul care il consuma jucaria ca nu ai fost clar.