micu36
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Vectra 2004 z18xel
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Dec 2010
- Mesaj Privat
am schimbat telescoapele fata,cu rulmenti,flanse noi dupa care masina se comporta ca si cum nu functionau.
m-am intors la service si am pus saibe la piulita de strangere la telescop masina revenindusi la normal.
Dar mecanicii mi-au spus ca trebuie sa schimb arcurile ,pentru ca diferenta saibelor pe care le-am pus se regaseste in uzura arcurilor.
Daca cineva s-a mai confruntat cu aceasta problema ,as ruga frumos o parere.
m-am intors la service si am pus saibe la piulita de strangere la telescop masina revenindusi la normal.
Dar mecanicii mi-au spus ca trebuie sa schimb arcurile ,pentru ca diferenta saibelor pe care le-am pus se regaseste in uzura arcurilor.
Daca cineva s-a mai confruntat cu aceasta problema ,as ruga frumos o parere.
- blue_maniak
- 940 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2004 Z18XE
- Cluj
blue_maniak
- Mesaje scrise: 940
- Masina: Vectra 2004 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Sep 2007
- Mesaj Privat
micu36
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Vectra 2004 z18xel
- Cont inregistrat: 05 Dec 2010
- Mesaj Privat
preturile sunt dupa cum urmeaza: amortizoare pret 315.55 ron +tva
flansa amortizor pret 204.84 ron +tva
de pe factura asa arata,in schimb rulmentul nu este trecut asa ca presupun ca flansa +rulmentul=kit.
sper sa-ti fie de folos preturile ,dar recomandarea mea este sa alegi un service(reprezentanta),pentru ca daca apar probleme ca la mine ,macar acolo poti sa-i dai de capatul problemelor aparute ulterior.
flansa amortizor pret 204.84 ron +tva
de pe factura asa arata,in schimb rulmentul nu este trecut asa ca presupun ca flansa +rulmentul=kit.
sper sa-ti fie de folos preturile ,dar recomandarea mea este sa alegi un service(reprezentanta),pentru ca daca apar probleme ca la mine ,macar acolo poti sa-i dai de capatul problemelor aparute ulterior.