dj_ovi
- Mesaje scrise: 82
- Masina: Astra 2002 z18xe
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Mai 2009
- Mesaj Privat
Salut baieti, este vorba despre un astra 2/3 exact cum scrie in titlu
a fost cumparata anul trecut, adusa din germania, inmatriculata si circulat cu ea ...dupa cateva zile am gasito lovita in parcare in fata (semnalizator spart stanga+ far ), am cumparat far si am trecut peste
dupa ceva vreme a inceput sa iasa rugina , in vara asta un indian cu o masina de anglia ma lovit si a fugit ....
o perioada m-am hotarat sa o dezmembrez/ sa o vand...inca nu sunt convins 100% sa o fac sau nu ...
Stie careva vreun depozit unde as putea sa gasesc segmente de aripa/aripa completa si de podea ?
a fost cumparata anul trecut, adusa din germania, inmatriculata si circulat cu ea ...dupa cateva zile am gasito lovita in parcare in fata (semnalizator spart stanga+ far ), am cumparat far si am trecut peste
dupa ceva vreme a inceput sa iasa rugina , in vara asta un indian cu o masina de anglia ma lovit si a fugit ....
o perioada m-am hotarat sa o dezmembrez/ sa o vand...inca nu sunt convins 100% sa o fac sau nu ...
Stie careva vreun depozit unde as putea sa gasesc segmente de aripa/aripa completa si de podea ?
- marian_sro
- 3,791 mesaje
- din 08 Apr 2007
- Vectra 1999 x20xev
- piatra neamt
marian_sro
- Mesaje scrise: 3,791
- Masina: Vectra 1999 x20xev
- Cont inregistrat: 08 Apr 2007
- Mesaj Privat
dj_ovi
- Mesaj Privat
dj_ovi
- Mesaj Privat
dj_ovi
- Mesaj Privat
dj_ovi
- Mesaj Privat
gry_kata
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Astra 1996 x16szr
- Cont inregistrat: 14 Jan 2011
- Mesaj Privat
- paul_astra
- **
- 429 mesaje
- din 22 Jul 2010
- Astra 2004 Z17DTH
- Brasov
paul_astra
- Mesaje scrise: 429
- Masina: Astra 2004 Z17DTH
- Cont inregistrat: 22 Jul 2010
- Mesaj Privat
dj_ovi a scris:astazi am fost si m-am interesat de tinichigerie ... 150ron ma costa tablele(segemnt stanga+drepta+ gura rezervor) 300ron tinichigeria+ 1200ron vopsitu deci merita
Momentan m-am apucat sa modific grila, voi reveni in curand cu poze si poze facute dealungul pregatirilor pt vopsit
Momentan m-am apucat sa modific grila, voi reveni in curand cu poze si poze facute dealungul pregatirilor pt vopsit
Spune-mi si mie cei 1200 ron vopsitul ce inseamna?Doar acele portiuni spate sau intreaga masina?Si eu vreau la vara sa o repar pe a mea ca am mari probleme la aripile spate si praguri si multa lume imi spune ca nu prea se mai merita dar eu tot vreau sa o fac.Problema este banii,bineinteles, dar daca este vorba doar de o asemenea suna la toata masina atunci chiar ca se merita.
- Margik
- **
- 190 mesaje
- din 06 Feb 2010
- Astra 1994 X16SZ
- Suceava
Margik
- Mesaje scrise: 190
- Masina: Astra 1994 X16SZ
- Cont inregistrat: 06 Feb 2010
- Mesaj Privat
beu- Suspendat
- 603 mesaje
- din 31 Jul 2009
- Astra 1996 x16xel
- Bucuresti
beu- Mesaje scrise: 603
- Masina: Astra 1996 x16xel
- Cont inregistrat: 31 Jul 2009
- Mesaj Privat
dj_ovi
- Mesaj Privat
- paul_astra
- **
- 429 mesaje
- din 22 Jul 2010
- Astra 2004 Z17DTH
- Brasov
paul_astra
- Mesaje scrise: 429
- Masina: Astra 2004 Z17DTH
- Cont inregistrat: 22 Jul 2010
- Mesaj Privat
beu- Suspendat
- 603 mesaje
- din 31 Jul 2009
- Astra 1996 x16xel
- Bucuresti
beu- Mesaje scrise: 603
- Masina: Astra 1996 x16xel
- Cont inregistrat: 31 Jul 2009
- Mesaj Privat
dj_ovi
- Mesaj Privat
paul_astra a scris:din ce se poate vedea este o frumusete ce a iesit.asteptam poze mai clare si costurile aferente operatiunii.
Costurile totale : 2600ron cam mult dar a meritat
voi reveni cu inca o masina la care voi lucra in paralel ...este vorba de un Vectra A ...momentan caut faruri de la fk ...astept sa vina vara sa ma pot apuca de bodykit
dj_ovi
- Mesaj Privat
dj_ovi
- Mesaj Privat
paul_astra a scris:
Spune-mi si mie cei 1200 ron vopsitul ce inseamna?Doar acele portiuni spate sau intreaga masina?Si eu vreau la vara sa o repar pe a mea ca am mari probleme la aripile spate si praguri si multa lume imi spune ca nu prea se mai merita dar eu tot vreau sa o fac.Problema este banii,bineinteles, dar daca este vorba doar de o asemenea suna la toata masina atunci chiar ca se merita.
dj_ovi a scris:astazi am fost si m-am interesat de tinichigerie ... 150ron ma costa tablele(segemnt stanga+drepta+ gura rezervor) 300ron tinichigeria+ 1200ron vopsitu deci merita
1200ron a costat doar manopera masina find intr-oi stare de degradare foarte avansata ( podea sofer foarte ruginita noroc cu insonorizantul ca nu am cazut din ea ....aripa foarte stramba, capota foarte ruginita, aripile spate amandoua ruginite, infundaturi peste tot )
Parerea mea este ca merita
gry_kata
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Astra 1996 x16szr
- Cont inregistrat: 14 Jan 2011
- Mesaj Privat
dj_ovi
- Mesaj Privat
- Margik
- **
- 190 mesaje
- din 06 Feb 2010
- Astra 1994 X16SZ
- Suceava
Margik
- Mesaje scrise: 190
- Masina: Astra 1994 X16SZ
- Cont inregistrat: 06 Feb 2010
- Mesaj Privat
dj_ovi
- Mesaj Privat
Margik : bad boy-ul este facut din tabla de 2 jumate cred chiar 3, initial am vrut sa il fac din fibra de sticla dar m-am razgandit ...am avut alta idee ceva mai patratos care sa acopere grila integral dar pe parcurs am modificat , tabla a fost sudata pe ambele parti in ardon, grunduita pe interior si dupa dat cu mastic iar pe exterior kit de aluminiu si kit LP pentru finisaj
nu a iesit perfect are mici defecte dar in principiu arata foarte bine
Voi reveni in curand cu poze facute ziua nu noaptea , imi cer scuze dar ajung tot timpul tarziu acasa
nu a iesit perfect are mici defecte dar in principiu arata foarte bine
Voi reveni in curand cu poze facute ziua nu noaptea , imi cer scuze dar ajung tot timpul tarziu acasa