Mie 19 Jan, 2011 8:44 pm
Am dat-o la un bisnitar,o sa se descurce el,si o va vinde sigur,pacat de cel care o va cumpara,daca nu ii schimba motorul,nu rezolva nimic.Eu am umblat cu ea cu motorul plin de motorina(vreo 10 litri) si a inceput sa se uzeze asa de tare ca atunci cand am dat cu degetu pe axa cu came,am bagat un pic pe acolo pe unde pui uleiu in motor,s-a luat pilitura de fier pe deget.Va dati seama ce e acolo.Eu cat am avut masina aia,nu am avut somn noaptea,am slabit,terminat psihic.Azi,am venit la iasi cu masina lu taicamiu ,o astra f caravan.Nu aveti idee ce senzatie placuta am avut,ca dupa atata timp sa merg la drum cu o masina care sa nu imi fac nici o grija,ba ca imi pierde apa,ba ca sa nu o turez ca baga motorina.etc.etc..Acu dispun de vreo 3 mii de euro,cat am luat pe astra si o sa iau un bmw 316,sau un vw vento(am avut si timp de 2 ani in afara de verificatul uleiului si sa pun apa la parbriz.,eu nu am stiut vreodata ca masina aia sa ceara ceva,consumabile schimbam,dar la motor,curata din prima zi de cand am cumparat-o,si acum la noul proprietar,care o ingrijeste la fel de curat e motorul 1,8 benz 90cp.Cea mai buna masina din cate am avut ,si sunt vreo 30 in 4 ani.,ca am fost si eu un pui de samsar,dar astra asta,si un golf 4 sdi,mi-au pus capac.😊). )) si am sa casc ochii sper sa nu mai patesc asa,iar opel diesel,in veci si pururi nu am sa mai prin langa casa 😃. Bafta la toti.