costyn_u
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Vivaro 2005 F9QU7C......
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Jan 2016
- Mesaj Privat
Salutare pt. toti cei din clubul opel. Sunt nou si vin cu o problema ce ma deranjeaza si caut rezolvare .Am un Opel Vivaro an 2005 .Problema - nu imi indica cati litri am de combustibil ( motorina). Chiar daca am rezervorul plin , la bord imi sta aprins rezervorul si liniutele se aprind si se sting. Tin sa mentionez ca am schimbat sonda litrometrica care a fost ferificata dupa montare cu aparatul de masura si imi da interferente daca misc de masina ceea ce inseamna ca litrometrul functioneaza bine. Dupa ce am schimbat litrometrul la service mi sa zis ca problema este de la bordul cu ceasuri .Am cautat si am gasit la dezmembrari bordul cu ceasuri dupa care am mers la atelier , la schimbat si spre dezamagirea mea nu sa schimbat nimic . Masina merge f. bine doar ca nu stiu cati litri am in rezervor. Am mai fost la alt atelier si mia zis ca sunt cablurile de vina . A luat la verificat cele doua cabluri cu aparatul de masura de la litrometru pana la bord . Rezultatul , cablurile sunt bune. Nu sunt intrerupte. Litrometrul este modelul fara pompa . Chiar daca scoate mufa de la litometru , la bord nu este nici o schimbare (rezervorul sta aprins si liniutele palpaie) . Sigurantele au fost verificate si sunt bune .La tester nu gaseste nimic legat de aceasta problema . Multumesc celor care ma pot ajuta in solutionarea problemei .
- bgdrom
- **
- 228 mesaje
- din 20 Apr 2012
- Vectra 1991 c 16nz
- Constanta
bgdrom
- Mesaje scrise: 228
- Masina: Vectra 1991 c 16nz
- Cont inregistrat: 20 Apr 2012
- Mesaj Privat
costyn_u
- Mesaj Privat
- bgdrom
- **
- 228 mesaje
- din 20 Apr 2012
- Vectra 1991 c 16nz
- Constanta
bgdrom
- Mesaj Privat
- bgdrom
- **
- 228 mesaje
- din 20 Apr 2012
- Vectra 1991 c 16nz
- Constanta
bgdrom
- Mesaj Privat
costyn_u
- Mesaj Privat
- bgdrom
- **
- 228 mesaje
- din 20 Apr 2012
- Vectra 1991 c 16nz
- Constanta
bgdrom
- Mesaj Privat
costyn_u
- Mesaj Privat
Da. Ai perfecta dreptate. Nici eu nu stiu prea multe Dar cand a verificat electricianul firele a zis .ca nu are curent pozitiv pe ele si ca lucreaza cu minus. A zis .ca e normal. Acum nu stiu ce sa zic , ori el nu stie , ori asa o fi . Totusi ma mai gandesc la o varianta. Eu am rezervor din plastic si poate daca motorina ar fi in contact cu masa masinii , poate ar merge indicatorul. Stii cum e la rezervoarele metalice. Tin sa mentionez ca asa am cumparat masina. La inceput am crezut ca nu are suficienta motorina. Dupa care am zis .ca o fi ceva la litrometru si se rezolva . Dar nu a fost asa. Apreciez orce informatie care imi poate fi de folos.
- bgdrom
- **
- 228 mesaje
- din 20 Apr 2012
- Vectra 1991 c 16nz
- Constanta
bgdrom
- Mesaj Privat
Rezervor din plastic au toate modelele noi de masini.Iar ce spui tu ca motorina sa sa fie pe post de conductor ...ma faci sa rad.
Eu zic ca sa cauti pe cineva care cunoaste foarte bine schema de functionare a sistemului asta .Am crezut ca e ceva mai simplu, dar trebuie vazut, e foarte greu sa dai un raspuns in situatia asta. Trebuie vazuta sonda , masurata, masurata tensiunea pe circuit.
Eu zic ca sa cauti pe cineva care cunoaste foarte bine schema de functionare a sistemului asta .Am crezut ca e ceva mai simplu, dar trebuie vazut, e foarte greu sa dai un raspuns in situatia asta. Trebuie vazuta sonda , masurata, masurata tensiunea pe circuit.
costyn_u
- Mesaj Privat
- RPaulCristian
- *
- 1 mesaje
- din 04 Jul 2018
RPaulCristian
- Mesaje scrise: 1