1. In principiu e un drum bun...daca nu prinzi tren(uri), ajungi repede la pod la Otopeni si d-acolo...depinde de aglomeratie. Asfaltul e ca la romani, adica s-a mai valurit de la camioane, dar e circulabil si oricum iti vine mai in scurt daca vii de pe A2.
2. drumul dinspre Ploiesti e foarte bun, radare sunt/nu sunt - depinde , dar e 70 km/h limita in localitati... deci e bine per ansamblu. Ai avea avantaj ca sigur nu e la fel de aglomerat ca si cand ai veni dinspre Bucuresti.
3. Mai e intr-adevar drumul Slobozia - Urziceni - Bucuresti (E85), dar intri pe centura si
pct 1.
Deci pct. 1 si 3 ajung tot in acelasi loc - centura Bucurestiului. Ti-ar veni mai bine sa vii pe A2 ca mergi mai repede decat pe Slobozoa-Urziceni-Bucuresti (E85), pentru ca tot la centura ajungi.
parerea mea...
si inca ceva : am venit acum 30 minute de la Aeroport de la Baneasa si era traficul criminal...Am vorbit si cu un prieten care e la salon de dimineata si au facut la ora 10:00 2 (doua) ore de la Baneasa la Otopeni pe DN 1....deci aglomeratie cat cuprinde - si vizitatori multi
de altfel, poti vedea si la stiri cum sta treaba