romi2
- Mesaje scrise: 61
- Masina: Vectra 1996 x20xev
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Jul 2007
- Mesaj Privat
Salut la toata lumea!
Am o Vectra b berlina, x20xev,din 96, si am observat ca pe zapada,gheata,polei incepe sa ,,danseze" spatele sau fata( nu pot sa-mi dau seama) ,dau din volan ca la tractor sa o tin drept, ideea este ca pe drum uscat nu are nimic.Mentionez ca am cauciucuri de iarna bune, deasemenea am o bataie la puntea spate,iar pe fata este un amorizor curs. Tind sa cred ca ar fi bucsi bara stabilizatoare,amortizor sau chiar rulmenti fata
Intrebarea este : ce piese trebuiesc schimbate(verificate) si daca a mai avut cineva aceeasi problema.
Va mutumesc si astept sugestii,
Am o Vectra b berlina, x20xev,din 96, si am observat ca pe zapada,gheata,polei incepe sa ,,danseze" spatele sau fata( nu pot sa-mi dau seama) ,dau din volan ca la tractor sa o tin drept, ideea este ca pe drum uscat nu are nimic.Mentionez ca am cauciucuri de iarna bune, deasemenea am o bataie la puntea spate,iar pe fata este un amorizor curs. Tind sa cred ca ar fi bucsi bara stabilizatoare,amortizor sau chiar rulmenti fata
Intrebarea este : ce piese trebuiesc schimbate(verificate) si daca a mai avut cineva aceeasi problema.
Va mutumesc si astept sugestii,
- Leparda Petrica
- **
- 130 mesaje
- din 30 Jul 2011
- Astra 2008 Z19dth
- Vaslui
Leparda Petrica
- Mesaje scrise: 130
- Masina: Astra 2008 Z19dth
- Cont inregistrat: 30 Jul 2011
- Mesaj Privat
- adriandaco
- **
- 52 mesaje
- din 29 Oct 2011
- Astra 2007 z19dt
- Maramures
adriandaco
- Mesaje scrise: 52
- Masina: Astra 2007 z19dt
- Cont inregistrat: 29 Oct 2011
- Mesaj Privat
sgc
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Vectra 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 03 Dec 2014
- Mesaj Privat
am si eu aceeasi problema. eu am un vectra b break si la fel la cel mai mic polei incepe sa ,,danseze de spare". sa trebuiasca sa schimb amortizoarele pe spate?
de exemplu mergeam printr-o localitate in care era cat de cat polei, si aveam o viteza de 20-30km/h si imi fugea masina si in stanga si in dreapta. ideea era ca celelalte masini sa zic ca mergeau cu o viteza de 50-60km/h si nu le fugea spatele deloc.
de exemplu mergeam printr-o localitate in care era cat de cat polei, si aveam o viteza de 20-30km/h si imi fugea masina si in stanga si in dreapta. ideea era ca celelalte masini sa zic ca mergeau cu o viteza de 50-60km/h si nu le fugea spatele deloc.
- T.ion
- 3,454 mesaje
- din 27 Feb 2014
- Zafira 2001 Z16XE
- Alta tara
T.ion
- Mesaje scrise: 3,454
- Masina: Zafira 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 27 Feb 2014
- Mesaj Privat