- Bodo.vectra
- OP
- 49 mesaje
- din 29 Aug 2010
- Vectra 2003 z18xe
- Bucuresti
Bodo.vectra
- Mesaje scrise: 49
- Masina: Vectra 2003 z18xe
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Aug 2010
- Mesaj Privat
Va rog cei care stiu sa ma ajute si pe mine ca am tot cautat si nu gasesc ceva sa fie explicit sa inteleg si eu sa mi-l fac singur,imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.
Treaba sta in felu urmator,am o vectra c din 2003 z18xe,am bara de gts cu proiectoare dar nu sunt functionale si am inteles ca trebuie sa-i fac instalatia,in afara ca trebuie sa schimb cu asta in afara de asta habar n-am cum sa fac,daca e cineva care poate sa ma ajute cu poze sau niste scheme explicite ,multumesc anticipat
Treaba sta in felu urmator,am o vectra c din 2003 z18xe,am bara de gts cu proiectoare dar nu sunt functionale si am inteles ca trebuie sa-i fac instalatia,in afara ca trebuie sa schimb cu asta in afara de asta habar n-am cum sa fac,daca e cineva care poate sa ma ajute cu poze sau niste scheme explicite ,multumesc anticipat
- Bodo.vectra
- OP
- 49 mesaje
- din 29 Aug 2010
- Vectra 2003 z18xe
- Bucuresti
Bodo.vectra
- Mesaje scrise: 49
- Masina: Vectra 2003 z18xe
- Cont inregistrat: 29 Aug 2010
- Mesaj Privat
- blue_maniak
- 940 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2004 Z18XE
- Cluj
blue_maniak
- Mesaje scrise: 940
- Masina: Vectra 2004 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Sep 2007
- Mesaj Privat
zango
- Mesaje scrise: 92
- Masina: Vectra 1996 X16SZR
- Cont inregistrat: 13 Nov 2011
- Mesaj Privat
pe langa acele modificari , intai ar trebuiii sa verifici daca ai instalatia pentru proiectoare , la unele modele s-a pus instalatia insa fara proiectoare ,
cauta mufele proiectoarelor in spatele barii (ar trebuii ca mufele sa aiba niste capace) si in panoul de sigurante verifica la siguranta pt proiectoare daca o ai sau macar pinii pentru ea. nu mai stiu exact care e releul
cauta mufele proiectoarelor in spatele barii (ar trebuii ca mufele sa aiba niste capace) si in panoul de sigurante verifica la siguranta pt proiectoare daca o ai sau macar pinii pentru ea. nu mai stiu exact care e releul