Salutare PROBLEMA la vectra b 16 16v am pierdut 500ml antigel in 15 km azi am iesit la o plimbare si dupa ce am oprit masina am vz ca picura de sub ea am deschis capota si din zona asta mai exacat curgea de pe acel surub in stea ce este in zona aia e u zic ca e in spatele termostatului va rog ajutati_ma multumesc
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
undeva in acel loc are niste Doape de aluminiu se numesc "doape de gheata" am avut si eu aceasta problema acum 2 saptamani 😊
din cate am inteles de la mai multi mecanici din cauza antigelului acele doape se macina si in timp curge p acolo , e doar 3 lei un dop si ai scapat de probleme 😃 (asta daca e de acolo)
cip_dmx a scris:Salutare PROBLEMA la vectra b 16 16v am pierdut 500ml antigel in 15 km azi am iesit la o plimbare si dupa ce am oprit masina am vz ca picura de sub ea am deschis capota si din zona asta mai exacat curgea de pe acel surub in stea ce este in zona aia e u zic ca e in spatele termostatului va rog ajutati_ma multumesc
Aceea, este carcasa termostatului la tine. Verifica toata carcasa termostatului, sa nu fie slabita, sa nu fie fisurata, sa nu aiba garnitura deteriorata.
zango a scris:undeva in acel loc are niste Doape de aluminiu se numesc "doape de gheata" am avut si eu aceasta problema acum 2 saptamani 😊
din cate am inteles de la mai multi mecanici din cauza antigelului acele doape se macina si in timp curge p acolo , e doar 3 lei un dop si ai scapat de probleme 😃 (asta daca e de acolo)
zango , pozele lui cip_dmx[b] sunt ''rasturnate'', ca sa scriu asa. Locul din poze nu are nicio legatura cu locul pe unde ai avut tu probleme...
Salutare ,luni la prima ora am sa desfac prima oara pompa servo pt a o schimba deoarece curge ulei pe la semering din cate am inteles, si pe urma ajung si la termostat sa vad ce este acolo...voi veni cu niste poze si sper sa fie doar garnitura ca asta nu e problema e cam 5 lei
salut tuturor,
cam la 4 zile imi scade nivelul de antigel cam 2cm sub max
nu se vad scurgeri sau urme...care ar putea fi cauza?
apropo am o vectra b,z18xe,din 2001
Verifica busonul de la ulei sa nu aive spuma pe el.E posibil sa intre apa in ulei pe la garnitura de chiulasa.Dar in acest caz masina scoate si un fulm alb care are un miros dulceag.
La pasager la picioare verifica sa nu fie mocheta uda.Daca e uda scapa antigel pe la oringurile de la calorifer.
Verifica bine pompa de apa si imbinarile la radiator,deobicei pe aici curge.
am aceeasi problema la o vectra A, X16SZ. Doar ca la mine, pe timpul frigurilor mari (-25.-27 grade) mi-a picurat sub bratul din stanga- partea soferului .
Salut am si eu o problema cu antigelu ,in prima faza mecanicul meu mi.a zis ca e Garnitura de Chiuloasa ...am schimbat.o si acum am aceeasi problema ,imi pierde antigel si nu stiu pe unde?!Nu curge pe nicaieri mi.am schimbat si termostatul si am aceeasi problema ,imi consuma antigel dar nu curge pe nicaieri 😢
Salutare tuturor! Stie careva daca acel cot mic de plastic de la carcasa termostat ,se poate scoate,schimba sau are un oring inauntru ceva? Se prelinge antigel pe acolo.Masina este cea din semnatura. Daca puteti sa ma ajutati va multumesc.
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.