Sunt proaspat posesor de opel astra h si as avea cateva intrebari,poate ma puteti ajuta....Inainte de toate vreau sa va spun ca am citit cam tot ce se putea legat de ceea ce vreau sa va intreb,dar tot mai am cateva nelemuriri....
Deci,masina in cauza e o astra H,1.7 cdti, 101 cp,fabricatie 10-2006....Masina e cam cheala(am doar senzori de ploaie si lumini) si as vrea sa schimb acest lucru si nu prea inteleg cateva lucruri.
1)volanul e din plastic fara comenzi si am gasit in mai multe locuri volane noi sau sh din piele cu comenzi la preturi acceptabile si as vrea sa il schimb cu asa ceva.Acum tot citind,am vazut ca unii spun ca se schimba cim daca pui comenzi,altii ca nu se umbla la nimic,doar se monteaza volanul si se activeaza...Cum e pana la urma?Cineva intreba pe un vanzator care vindea doar un covrig simplu daca are si firele de airbag! Cum adica firele de airbag?Airbagul nu are firele pe el?
Si daca eu as vrea sa schimb doar covrigul(asta in cazul in care e prea complicat cu comenzile) la ce trebuie sa ma uit?Ce trebuie sa mai aibe covrigul?
2)la pilotul automat am inteles ca doar cumpar maneta,ca switchurile cica le-as avea fiind diesel masina, si se activeaza apoi cu op-com sau tech 2.Mai trebuie si altceva?Ma gandesc ca poate am omis eu ceva...
3)nu am cotiera,si as vrea sa-i montez una originala(cele de la armster arata ca un pelican).Pe langa cotiera propriu-zisa ce ar mai trebui?Prinderi,surubaraie?Am vazut unele mai subtirele pentru astra h,dar nu stiu cat de inalte sunt?
4)si in ultimul rand vreau niste proiectoare...Ceva recomandari ca la astea chiar sunt paralel.Am gasit sh originale la preturi acceptabile sau noi "cu licenta""(ce-o insemna asta nu stiu,probabil pe producator aftermarket,dar care sa fie pentru astra h)Dar nicaieri nu am gasit ce mai trebuie pe langa proiectoarele propriu-zise.Bloc de lumini,cablaraie?unele modele de masini au instalatia trasa doar ca nu au proiectoarele....
Si mai dati-mi si voi idei de ce as mai putea adauga,binenteles nu foarte scump...
Va multumesc anticipat si imi cer scuze daca am facut aiurea topicul,dar e foarte greu sa pui cap la cap zeci de informatii de pe "n" topicuri unde fiecare are alta parere.
p.s: am pus si o poza cu un interior identic cu al meu...ca idee!