- pustiu_pst
- OP
- 2,841 mesaje
- din 17 Dec 2010
- Vectra 2001 z18xe/x16xelT
- Bucuresti
pustiu_pst
- Mesaje scrise: 2,841
- Masina: Vectra 2001 z18xe/x16xelT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Dec 2010
- Mesaj Privat
Am o problema/nelamurire
Vectra b are martor luminos in bord pentru centura( nu ma refer la cel de airbag) si nu merge? la masina cealalta nu apare, iar la a mea sunt la a 3-ilea bord si degeaba el tot nu merge. Aceasta functie nu este activa din fabrica sau am eu o problema la masini?
Multumesc Frumos!
Atasez o poza cu martorul respectiv este incercuit cu alb!
Vectra b are martor luminos in bord pentru centura( nu ma refer la cel de airbag) si nu merge? la masina cealalta nu apare, iar la a mea sunt la a 3-ilea bord si degeaba el tot nu merge. Aceasta functie nu este activa din fabrica sau am eu o problema la masini?
Multumesc Frumos!
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
- pustiu_pst
- OP
- 2,841 mesaje
- din 17 Dec 2010
- Vectra 2001 z18xe/x16xelT
- Bucuresti
pustiu_pst
- Mesaje scrise: 2,841
- Masina: Vectra 2001 z18xe/x16xelT
- Cont inregistrat: 17 Dec 2010
- Mesaj Privat
- ssergiiu
- **
- 429 mesaje
- din 16 Dec 2011
- Vectra 1997 x18xe
- Timis
ssergiiu
- Mesaje scrise: 429
- Masina: Vectra 1997 x18xe
- Cont inregistrat: 16 Dec 2011
- Mesaj Privat
pustiu_pst a scris:El acolo exista, dar nu se aprinde nici cand pun contactul niciodata, nici daca pun centura nici daca nu o pun si ce este cel mai ciudat, este ca la masini mai low clas gen matiz, au acest martor functional...
Asa am si eu dar eu chiar nu m-am uitat daca imi functioneaza becul dar nu merge, eu m-am gandit ca poate la centura de sigurata doar cablul ce declanseaza airbag-ul este si de aia nu se aprinde.Am crezut ca trebuie alt cablu connectat la centura, daca rezolvi treaba asta spune-mi si mie cum ai facut.
- ksper
- 1,708 mesaje
- din 07 Aug 2008
- Vectra 1997 x20xev
- Arges
ksper
- Mesaje scrise: 1,708
- Masina: Vectra 1997 x20xev
- Cont inregistrat: 07 Aug 2008
- Mesaj Privat
pustiu_pst a scris:Am o problema/nelamurire
Multumesc Frumos!
Multumesc Frumos!
Acel martor se aprinde numai cand esti angrenat intr-un impact(accident-doamne fereste) si nu ai centura pusa. Cand nu ai centura pusa nu se activeaza nici airbag-ul si din clema-suport a capsei pirotehnice o sa iti iasa o lamela de plastic galbena sau portocalie.