Daca ma luati cu "cautare" sau " search " , puteti sa inchideti topicul pt ca am cautat destul si nu am cum sa ma lamuresc din prea putine lamuriri.
Sunt din Tecuci si vineri eu si un prieten incarc masina ful si placam la peste.
Dupa vreo 25 km moare motorul si mart a fost. Un amic imi sugereaza sa verific daca aste amorsata pompa ( de la vreun gunoi) .Zis si facut acolo in strada.Si dai la automat si tot nu vrea ( alimentand pompa prin retur si cu filtrul plin, trage motorina cu gura pe tur si mai pun si releu parca nr 4 era pe direct sa fiu sigur ca vine motorina= greseala). Vine cineva si ma trage prin gropi si vai , ajungem acasa si plecam inapoi la peste cu alta masina. Bun.
Ieri ajuns acasa iau testerul opcom china si sa vad ceva erori:
P0500 - Circuit senzor vitezã vehicul - lipsã semnal (04) - Prezent ( pe asta o aveam si stiam de ea )
P0370 - Senzor poziþie pompã injecþie - semnal incorect
(04) - Nu este prezent
P0251 - Ventil dozator (în pompã) - funcþionare incorectã
(0😎 - Nu este prezent
P1625 - Releu principal blocat pe închis
(0B) - Nu este prezent
Bun , in autodata

Teoria mea zice ca e senzorul de pe volanta ( crankshaft position sensor CKP).
Duc masina la un elevator si dau jos senzorul cam greu.
La masuratoare dupa autodata :

In schimb la mine intre pinul 1 si 2 nu da nimic pe aparat de masura digital , iar intre 2 si 3 am vreo 16 mega ohmi
Bun e mort , dupa parerea mea dar dac nu e asa si cumpar unul ( trebuie original dupa cate am inteles pe forum) dau 250-300 ron dar scap oare ?
As dori sa fac o proba dar nu am pe nimeni cu motorul asta.
Cum sa fac ? 😢