operatiunea a fost facuta de unul singur motiv pentru care numarul pozelor mai explicite este redus
schimbatul discurilor se poate face acasa fara a se apela la un servis specializat , este ceva de munca dar se economisesc ceva bani !
nu doresc sa dau o lectie nimanui ci am vrut doar sa ajut deoarece nu am gasit un tutorial ( sper ca am cautat bine 😳 )
asadar pentru inceperea actiunii este nevoie de:
o pereche discuri frana

una bucata masina

am sarit peste etapa de suspendat masina pe un cric, asigurat sa nu existe accidente si respectiv inlaturat rotile 😃

ca bonus am montat o pereche semnalizari laterale LUCAS gri fumurii pentru operatiune am inlaturat cu grija protecti carenaj in dreptul aripei ,am introdus mana intre aripa si carenajul de plastic pentru a declipsa semnalizarea veche ,montat cea noua , in acelas timp am schimbat becurile obisnuite cu bec cu leduri smd si iata rezultatul ! 😛

in speranta ca va este de folos va urez sarbatori fericite tuturor si astept criticele voastre dar tinand cont ca este primul tutorial si suntem in pragul sarbatorilor fiti si voi mai docili !
pentru eventualele amanunte de "culise " nu ezitati sa ma contactati !