Am Astra G din 2006 si vreau sa-i fac urmatoarele modificari:
- iluminatul de bord sa il schimb cu alb-rosu - plasma, leduri, smd-uri etc. (nu sunt inca hotarat pt ca nu stiu ce variante am)
- inele cromate pt ceasurile de bord
- farurile si proiectoarele vreau sa le schimb cu cele din imaginile alaturate (ce ma sfatuiti)

Si acum o serie de probleme. Am sunat la niste numere de tel. de pe net si am cerut solutii pt iluminatul de bord. In primul rand ceasurile eu vreau ca folia sa ramana neagra cum e si in prezent si doar acele sa le fac rosii si luminile pe alb. Martorii nu vreau sa ii schimb. Doar afisajul mic al kilometrajului sa il fac si pe acela rosu si cel de pe consola centrala la fel.
As dori sa ma ajutati daca aveti solutii locale(din Timisoara), firme sau baieti din Timisoara si se pricep la asa ceva. Nu vreau sa comand de pe internet deoarece exista riscul sa primesc alte bazaconii in colet si nu vreau sa arunc cu banii in stanga si in dreapta.
Va rog ! Am nevoie de ajutor !
PS: Daca puteti sa-mi spuneti si locatia unde va intalniti mai nou in Timisoara, cu ore si date pt a veni la intalniri. Stiu ca am lipsit foarte mult si imi cer scuze.