chetutz
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Vectra 1997
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Oct 2010
- Mesaj Privat
salut. Am avut ghinionul sa lovesc un logan din spate si acuma masina mea are nevoie de reparatii. Am nevoie de un radiator, faruri si posibil o capota. Mi-e indoit cadrul metalic de la motor. Asta din cate am vazut pana acum. Motorul suna bine, directia nu are probleme, si pe bord se aprind toti martorii ca inainte. Cin stie cam cat costa saa repar masina si unde ar fi mai bine sa o duc? (in zona Hunedoara Deva) in asa fel incat sa ies cat mai ieftin si cu lucru facut de calitate. Ultimul lucru ce-mi lipseste e sa scot masina dintr-un service unde sa las o caruta de bani si nici sa nu mearga cum trebuie.
Multumesc!
Multumesc!
- victor_n
- 979 mesaje
- din 18 Feb 2008
- Astra 2002 z16xe
- Constanta
victor_n
- Mesaje scrise: 979
- Masina: Astra 2002 z16xe
- Cont inregistrat: 18 Feb 2008
- Mesaj Privat
Harald
- Mesaje scrise: 20
- Masina: Zafira X16CNG
- Cont inregistrat: 18 Nov 2011
- Mesaj Privat
eu iti recomanda sa mergi la Simeria , inainte de podul peste calea ferata pe stanga cum iesi spre Orastie.
Acolo se lucreaza bine si preturile sunt rezonabile.
Cel mai rezonabil pret este daca te intelegi cu vre-un prieten sa o faci pe RCA-ul lui , de preferat camion sa ceva mare care "a dat cu spatele si nu te-a vazut"
In caz contrar si la Orastie este un service bun pe parte de tinichigerie. chiar foarte bun din pct de vedere calitate pret , dar e mai departe de Deva decat Simeria
Daca te hotarasti pe Orastie , contacteaza-ma si te pun in legatura cu cei de aici
Cel mai rezonabil pret este daca te intelegi cu vre-un prieten sa o faci pe RCA-ul lui , de preferat camion sa ceva mare care "a dat cu spatele si nu te-a vazut"
In caz contrar si la Orastie este un service bun pe parte de tinichigerie. chiar foarte bun din pct de vedere calitate pret , dar e mai departe de Deva decat Simeria
Daca te hotarasti pe Orastie , contacteaza-ma si te pun in legatura cu cei de aici
- szian
- 1,173 mesaje
- din 27 Nov 2010
- Astra 2008 Z16XER
- Hunedoara
szian
- Mesaje scrise: 1,173
- Masina: Astra 2008 Z16XER
- Cont inregistrat: 27 Nov 2010
- Mesaj Privat
- ady negoita
- **
- 372 mesaje
- din 07 Feb 2008
- Astra 2004 Z16XEP
- Hunedoara
ady negoita
- Mesaje scrise: 372
- Masina: Astra 2004 Z16XEP
- Cont inregistrat: 07 Feb 2008
- Mesaj Privat
Harald a scris:eu iti recomanda sa mergi la Simeria , inainte de podul peste calea ferata pe stanga cum iesi spre Orastie.
Harald,ia spune la cine te-ai gindit?tu esti din orastie?ar trebui sa ne vedem o data,sa ne cunoastem!