Pana astazi credeam ca am avut aproape toate bubele posibile acestui model. Fiind in trafic vad o masina identica cu a mea ca si culoare si cu urme vizibile de rugina pe haion. Va da-ti seama ca instantaneu mi-a revenit in memorie flashuri despre Dacia si problemele ei cu rugina. Ajuns acasa zic ca n-ar strica sa verific si eu starea haionului si ce sa vezi si al meu a inceput sa rugineasca. 😠.
A doua zi aveam programare in service sa-mi schimbe un tampon de motor si un semering de planetara si ......vorbesc cu individul care se ocupa de garantii. Initial m-au luat cu faze de genul a fost lovita, revopsita, in fine, a vazut ca nu tine imi cere caietul de service. Pe motiv ca n-am continuat sa fac reviziile periodice intr-o reprezentanta Opel chiar si dupa ce masina a iesit din garantia de 2 ani oferita de producator, nu mai pot beneficiea de garantia pe caroserie de 10 ani, lucru care m-a intrigat si revoltat. Faza cea mai misto a fost cand el ma intreba(ma certa) pe mine de ce colegii lui nu mi-au scris in caietul de service si reviziile facute la caroserie!

Cred ca am acumulat destul de multe frustrari si vizite in service ca sa pot sa spun cat ma tine gura ca OPEL NU O SA-MI MAI CUMPAR IN VIATA MEA . E O MASINA DE CACAO. NISTE AMARATE DE TABLE NU SUNT IN STARE SA LE FACA SA NU RUGINEASCA! .
Promit ca maine am sa pun si poze