- romeodr
- OP
- 253 mesaje
- din 13 Feb 2008
- Brasov
romeodr
- Mesaje scrise: 253
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Feb 2008
- Mesaj Privat
..SE MERITA SA CUMPAR..o astfel de masina..a negociat tipul la 3,600...dar cred ca o da si cu 3,400...nu i-am facut o oferta concreta..
..nu stiu nu am mai avut un Opel din 1995 cand aveam un Kadet 1,8i!
..merita banii aceasta masina..si ce probleme are..ca am auzit pe aici ca motoarele cam consuma ulei..?
- jE
- 8,413 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,413
- Masina:
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
Vezi ca sunt jante, nu genti (genti poarta femeile pe umar), si gumele, pot fi ele noi, da' is de vara (deci bugeteaza si gume de iarna, eu iti recomand si un set de jante de aliaj, daca umbli cu schimbat anvelopele pe jante, intr-un an dai mai mult decat pe un set de jante sh)
In rest... masina merita sa o cumperi, astra G e un model foarte reusit, daca zici ca fost si ingrijita... insa du-te sa o vada mai intai cineva care se pricepe.
- romeodr
- OP
- 253 mesaje
- din 13 Feb 2008
- Brasov
romeodr
- Masina:
- Mesaj Privat

..eram hotarat sa o iau...dar m-a dat in spate tocmai site-ul Opel...cu consumul exagerat de ulei...pe joja uleiul era la nivelul superior desi are 9.000 cu uleiul
..asa ca masina de familie ar fi excelenta..si este curata in interior..fara zgarieturi sau rosaturi...
..in fine JENTILE sunt ca noi fara a fi ciobite...are si un set de jenti de tabla cu cauciucuri de iarna...nu am intrebat cum le da..poate in pret...
...

- wizard.time
- 577 mesaje
- din 24 Nov 2010
- Astra 2002 Z16XE
- Gorj
wizard.time
- Mesaje scrise: 577
- Masina: Astra 2002 Z16XE
- Cont inregistrat: 24 Nov 2010
- Mesaj Privat
Eu zic ca Astra G este o masina reusita cu plusuri si minusuri ca orice alta masina. Pretul este unul bun, numai ca taxa este putin cam mare ,in jur de 350 euro.
- jE
- 8,413 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,413
- Masina:
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
Carte de service ... aia se rezolva c cateva milioane, daca e vorba.
Sa nu am intelegi gresit, eu joc rolul pesimistului aici... nu zic neaparat ca masina e masluita. Tu il stii pe aducau?
Cat despre povestea cu consumul de ulei, e o boala cronica la tipul ala de motor (z16xe). Nu inseamna neaparat ca trebuie sa se intample. Asa cum la y17dti e o problema cu termoflotul si cu lipiturile reci de la ecu, dar nu inseamna ca orice z17dti are termoflotul pleznit. Si exemplele pot continua.
Si, oricum, ti-am zis, si daca se apuca motoruls a se dea la ulei, reparatia nu e o avere.
Daca iti place si consideri pretul corect, du-o sa o vada un mester, sa stii cum sta masina, si go for it.
- romeodr
- OP
- 253 mesaje
- din 13 Feb 2008
- Brasov
romeodr
- Masina:
- Mesaj Privat
- Drogas
- 1,254 mesaje
- din 11 Sep 2006
- Bucuresti
Drogas
- Mesaje scrise: 1,254
- Masina:
- Cont inregistrat: 11 Sep 2006
- Mesaj Privat
Am trecut si eu la un logan an fabricatie 2008, il am din ianuarie 2011 si nu vad absolut nici un motiv sa il schimb cu un astra G, cu atat mai mult cat acest motor de 1.6 la opel poate sa consume si 3 litri de ulei la 10.000 km ... piesele de mecanica la opel sunt mai scumpe si cu sanse mari sa schimbi o gramada de piese avand in vedere km efectuati la masina din anunt. Sa zicem ca nu e o tragedie si se poate trai cu asta dar cu motorul NU, recomand sa mai pui 1000 de euro si cu 4500 iti iei un Prestige din 2008 1.6 16valve fara probleme de motor cu km putini si cu istoric de Ro cunoscut .
- romeodr
- OP
- 253 mesaje
- din 13 Feb 2008
- Brasov
romeodr
- Masina:
- Mesaj Privat
..vroiam sa incerc si un Opel Astra...dar ma tin problemele cu consumul de ulei...in vederea achizitionarii...MASINA NOUA NU MAI CUMPAR..momentan..iar Loganurile second sunt supraevaluate ca pret..mult de tot..mai ales cele dupa 2007...in urma zvonurilor cu introducerea taxei de prima imatriculare dupa 1.01.2007!
...nu stiu...
- Drogas
- 1,254 mesaje
- din 11 Sep 2006
- Bucuresti
Drogas
- Mesaje scrise: 1,254
- Masina:
- Cont inregistrat: 11 Sep 2006
- Mesaj Privat
Mie nu mi s-a parut scump sa dau echivalentul a 4700 de euro deci 50% din valoare pe o masina de 2 ani si 10 luni cu 25000 km la bord.