Iata intrebarea mea catre voi! Doresc sa fiu scurt si la obiect si sa va prezint si poza alaturata.
Posed pe al meu Opel Astra G sonorizarea standart al modelului, si anume un CD Delco CDR500. Citind pe forum, am observat ca mai exista niste meniuri ascunse. Daca apesi si ti apasat pe butonul AS pana se aude un bip in boxe apare un anumit meniu (optiune). Asemena, daca apesi pe tasta RDS pana se aude un bip in boxe se aprinde ledul rosu de la butonul de "Release Pannel" si se afiseaza pe TID-ul din bord urmatoarele caractere...

Rugamintea mea la voi este sa imi spuneti ce reprezinta aceste afisaje si cum pot seta anumiti parametrii legati de aceste afisaje? Cum se poate seta si optiunea corespondenta indicativului RDM (random), cel care in poza mea apare a nu fi aprins? Avand in vedere ca dispozitivul audio este un radioCD, ce cauta semnul de DOLBY aprins in afisajul de la bord? Mai sunt cateva caractere in fata frecventei postului de radio ascultat (in acel moment)... Ce reprezinta acele simboluri?
Cu multumirile de rigoare, va rog sa ignorati ca TID-ul meu e mai "obosit" si nu afiseaza toate liniutele de pe display. Asta nu afecteaza functionarea CD-ului meu...
Pe curand!!!