Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare diesel
  • YAMAHA

• Mesaje scrise: 12
  • Masina: Astra 2000
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 25 Nov 2010

• Mesaj Privat
Salut! Am un opel astra G y17TD,si am descoperit scurgeri de motorina.Nu sunt sigur,dar cred ca e de la un senzor de plastic situat deasupra planetarei mari sau ajunge pe cabluri pana acolo.Poate sa-mi spuna cineva ce reprezinta acea piesa si daca mai pot fi si alte posibile scurgeri in acea zona?Motorina sigur nu vine din mufa pompei de injectie,am verificat e curata. P.S. masina e din 2000.
Skip ads

• claudiu-cld

• Mesaje scrise: 6,504
  • Masina: Astra 2000 y17dt
  • Cont inregistrat: 13 Sep 2006

• Mesaj Privat
si eu am cam aceeasi problema ,si inca nu am depistat cauza ,la mine in permaneta scutul e murdar .cineva mia spus ca ar fi de pe la pompa ceva si ca este iremediabila problema .nu stiu ce sa zic .
  • YAMAHA

• Mesaj Privat
Chiar nu poate nimeni sa-mi dea o mana de ajutor in problema mea? Va rog frumos 😊
  • aiss

• Mesaje scrise: 631
  • Masina: Astra 2000 Y17DT
  • Cont inregistrat: 12 Dec 2010

• Mesaj Privat
YAMAHA a scris:Chiar nu poate nimeni sa-mi dea o mana de ajutor in problema mea? Va rog frumos 😊

SAlut. Daca te straduiai putin mai mult,decat sa deschizi un topic puteai simplu sa dai un search la problema ta si sigur o gaseai. La tine este vorba de electrovalva de la pompa de motorina,pe acolo curge. Practic ar trebuii sa o schimbi,doar pe original.Dar se poate repara cu f putini bani(un tub de poxipol) si destul de usor. Scoti electrovalva,o usuci bine,aplici "gelul " peste pinii aia 2 si cam asta e treaba in mare. Drumuri bune !
  • YAMAHA

• Mesaj Privat
am verificat,nu curge pe acolo,intrebam de senzorul sau ce o fi,situat deasupra planetarei mari in zona burdufului.este cea mai uda piesa.
  • aiss

• Mesaj Privat
Prin alta parte nu stiu pe unde ar mai putea sa curga motorina,cer e ca exista, ea se poate scurge de pe undeva.
  • aiss

• Mesaj Privat
Multi care au facut treaba asta, merg si acum fara probleme. Poxipolul trebuie pus pe suprafata uscata,nu plina de motorina. Salut !
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare diesel

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR