ebola79
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Vectra
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Mai 2011
- Mesaj Privat
va salut cu respect. am un opel vectra A 17 td.....si nu arew putere, adica cand accelerez nu are forta necesara pentru a demara.... si la panta e cam greu pt el. e motorul de isuzu, am schimbat filtrele dar tot nu are putere. daca imi paoare da cineva niste sfaturi id meu de mess e ebola79_id. eu cred ca cauza este turbosuflanta dar ma pot insela.....am sa tin cont de parerile celor care imi pot oferii niste sfaturi. bafta multa
- alex_paval
- 620 mesaje
- din 22 Aug 2009
- Signum 2005 Z19DTH
- Bacau
alex_paval
- Mesaje scrise: 620
- Masina: Signum 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 22 Aug 2009
- Mesaj Privat
- adware_man
- 1,724 mesaje
- din 01 Oct 2008
- Astra 2002 Y20DTH
- Bucuresti
adware_man
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Cont inregistrat: 01 Oct 2008
- Mesaj Privat
strugari
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2006
- Cont inregistrat: 08 Jul 2011
- Mesaj Privat
la mine fluera cv si toti mecanici la care am fost mi-au zis ca e turbo dus ....deci am schimbat turbo...iar masina mea fluiera in continuare la plecarea de pe loc pana ajungeam undeva la 60-70 km/h,am pus din nou testeru si....mi-a dat defecta supapa EGR. am schimbat si supapa ,am curatat si galeria de admisie si masina mea fluiera in continuare....si nu o sa va vina sa credeti ce problema era.........aveam slabite doua suruburi la galeria de evacuare .....le-am strans si nu mai fluiera nimic.........deci.....asti sunt mecanici din romania .......cv banal il transforma in cv tragic......ori din nestiinta ori doar ca sa iti ia cat mai multi bani dar/.....asta e.....sunt din tg mures si am un opel astra h fabricatie 2006, 1.3 tdci, 90 cp