- stancadanut
- OP
- 33 mesaje
- din 20 Dec 2009
- Vectra 2003 1.8
- Valcea
stancadanut
- Mesaje scrise: 33
- Masina: Vectra 2003 1.8
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Dec 2009
- Mesaj Privat
acum 3 luni am schimbat placutele de frana la un service din asta de cartier,si dupa vreo 2 sapt. a inceput sa se auda un zgomot la rotile di spate (trecere peste denivelari sau gropi),atunci se auzea rar si incet...dar acum e isuportabil,se aude f tare si la cea mai mica denivelare(parca as cara 2 pietre intr-o cutie de conseve)
am fost la service-ul ala di nou azi,ferm convins ca au uitat sa-mi puna sigurantele la placute...sarmele alea otelite de pe exterriorul etrierului erau puse...mai au si alte sigurante placutele?(mentionez ca e o vectra c 2002). ei mi-au zis ca zgomotul vine de la etrier,ca si-au facut joc.
etrierele aveau un mic joc...mi-e greu sa cred ca zgomotul ala il fac etrierele. cand actionez frana nu se mai aude nimic.
se aude f tare si de la 20-30 metri...ma stie toata strada
sunt placutele sau etrierii? cine a mai avut probleme de genul asta sa imi spuna si mie cum le-a rezolvat. multumesc!
am fost la service-ul ala di nou azi,ferm convins ca au uitat sa-mi puna sigurantele la placute...sarmele alea otelite de pe exterriorul etrierului erau puse...mai au si alte sigurante placutele?(mentionez ca e o vectra c 2002). ei mi-au zis ca zgomotul vine de la etrier,ca si-au facut joc.
etrierele aveau un mic joc...mi-e greu sa cred ca zgomotul ala il fac etrierele. cand actionez frana nu se mai aude nimic.
se aude f tare si de la 20-30 metri...ma stie toata strada
sunt placutele sau etrierii? cine a mai avut probleme de genul asta sa imi spuna si mie cum le-a rezolvat. multumesc!
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
Vezi sa nu ai aceleasi probleme ca si colegii de aici:https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=78671 sau ca aici https://www.clubopel.com/vie...r=asc&start=0
- stancadanut
- OP
- 33 mesaje
- din 20 Dec 2009
- Vectra 2003 1.8
- Valcea
stancadanut
- Mesaje scrise: 33
- Masina: Vectra 2003 1.8
- Cont inregistrat: 20 Dec 2009
- Mesaj Privat