Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra G
  • marinel ilie

• Mesaje scrise: 4
  • Masina: Astra 2001 y20dtl
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 06 Jul 2011

• Mesaj Privat
am un opel astra g 2.0 cu cutie automata din 2001,tocmai ii schimb cutia achizitionata cu ajutorul acestui site,model cutie AF13//17/20/22 si nu stiu ce ulei trebuie sa-i pun si ce cantitate 😳 Question Daca ma puteti ajuta cu o sugestie v-as fi recunoscator.
  • Ingineru

• Mesaje scrise: 1,086
  • Masina: Vectra 1998 X16XEL
  • Cont inregistrat: 24 Jun 2004

• Mesaj Privat
In mod normal cutia trebuie sa fie AF20; cantitatea de ulei este 7,2 litri daca cutia este "uscata" respectiv 4 litri daca se schimba uleiul la revizie.
Opel recomanda bineinteles uleiul lor (cod 09 117 946), insa am vazut recomandat si Mobil ATF 3309-nu stiu daca nu cumva este acelasi lucru pt. ca cutia este Aisin (japoneza) iar codul intern pt. ulei este JWS 3309.
  • marinel ilie

• Mesaje scrise: 4
  • Masina: Astra 2001 y20dtl
  • Cont inregistrat: 06 Jul 2011

• Mesaj Privat
Ingineru a scris:In mod normal cutia trebuie sa fie AF20; cantitatea de ulei este 7,2 litri daca cutia este "uscata" respectiv 4 litri daca se schimba uleiul la revizie.
Opel recomanda bineinteles uleiul lor (cod 09 117 946), insa am vazut recomandat si Mobil ATF 3309-nu stiu daca nu cumva este acelasi lucru pt. ca cutia este Aisin (japoneza) iar codul intern pt. ulei este JWS 3309.

Cutia este AF20 ,am gresit eu 😕 Iti multimesc pentru raspuns.
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra G

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR