NCTTS
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Zafira 2008 17DTR
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Aug 2010
- Mesaj Privat
Am luat masina de noua si inca de la 5000km mi s-a aprins martorul masina cu cheie in bord. Pe autostrada pe cruise control de la 140-150km/h pierde din putere si intra intr-un regim de avarie de 100 km/h. Consumul creste si nu mai are putere, nu se mai tureaza.
Am dus-o in service , au schimbat EGR-ul, am plecat de la ei dupa 3 km martorul aprins in bord.
Am mers asa cu ea si dupa creo 1000 de km s-a stins. S-a mai aprins-stins de cateva ori apoi un an nu am mai avut treaba cu el. La o luna dupa ce a iesit din garantie s-a aprins iar si pace buna sa se mai stinga.
Pe tester nu imi da decat o eroare pe aprindere care in urma testului agrafa imi da 68302 si am gasit ca este de la bujii sau releul de la bujii. Totusi , pierderea de putere nu este din bujii.
Ajutor.
Am dus-o in service , au schimbat EGR-ul, am plecat de la ei dupa 3 km martorul aprins in bord.
Am mers asa cu ea si dupa creo 1000 de km s-a stins. S-a mai aprins-stins de cateva ori apoi un an nu am mai avut treaba cu el. La o luna dupa ce a iesit din garantie s-a aprins iar si pace buna sa se mai stinga.
Pe tester nu imi da decat o eroare pe aprindere care in urma testului agrafa imi da 68302 si am gasit ca este de la bujii sau releul de la bujii. Totusi , pierderea de putere nu este din bujii.
Ajutor.
- Edwin
- 5,987 mesaje
- din 27 Nov 2008
- Zafira 2006 z19dt
- Bistrita-Nasaud
Edwin
- Mesaje scrise: 5,987
- Masina: Zafira 2006 z19dt
- Cont inregistrat: 27 Nov 2008
- Mesaj Privat
NCTTS
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Zafira 2008 17DTR
- Cont inregistrat: 28 Aug 2010
- Mesaj Privat
Am fost si la cei de la Opel Radacini anul trecut au pus ei aparatul lor; mi-au iesit aceleasi erori ca si azi. Azi am fost la un service recomandat de un prieten. Mesterul de azi avea un laptop cu soft-ul Opel pe el.
Pe aprindere vreo bujie sau releul si pe partea de turbo zice ca are presiune prea mare . Doctorul de la service o zis ca-i nu stiu ce valva care regleaza presiunea pe turbo....
Astept telefon de la el pentru preturi. Multumesc.
Pe aprindere vreo bujie sau releul si pe partea de turbo zice ca are presiune prea mare . Doctorul de la service o zis ca-i nu stiu ce valva care regleaza presiunea pe turbo....
Astept telefon de la el pentru preturi. Multumesc.
corsa77
- Mesaje scrise: 29
- Masina: Zafira 2007 Z19DTH
- Cont inregistrat: 01 Jul 2005
- Mesaj Privat