- iulian.ciobotaru
- OP
- 49 mesaje
- din 12 Nov 2010
- Astra 2002 Z16XE
- Bacau
iulian.ciobotaru
- Mesaje scrise: 49
- Masina: Astra 2002 Z16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 12 Nov 2010
- Mesaj Privat
- Blebeanu Lorin
- 1,077 mesaje
- din 04 Aug 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Constanta
Blebeanu Lorin
- Mesaje scrise: 1,077
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 04 Aug 2010
- Mesaj Privat
Salut! Acum cateva zile i- am recomandat colegului nostru gabiopel pastravaria ( complexul) Albota care e situata la cativa km. de Cartisoara. Din Cartisoara se face un drum la stanga ( spre E vreo 4 km. ) pana in Arpasul de Sus iar de aici spre dreapta ( spre S vreo 4 km. inspre munti) pana la pastravarie. Poate poti lua legatura cu el si- ti poate da mai multe detalii despre preturi si starea drumurilor, asta daca a plecat deja...
Numai bine!
Numai bine!
- gabiopel
- 5,583 mesaje
- din 23 Sep 2007
- Astra 2002 Y20 DTH-2.0 DTI
- Buzau
gabiopel
- Mesaje scrise: 5,583
- Masina: Astra 2002 Y20 DTH-2.0 DTI
- Cont inregistrat: 23 Sep 2007
- Mesaj Privat
Blebeanu Lorin a scris:Salut! Acum cateva zile i- am recomandat colegului nostru gabiopel pastravaria ( complexul) Albota care e situata la cativa km. de Cartisoara. Din Cartisoara se face un drum la stanga ( spre E vreo 4 km. ) pana in Arpasul de Sus iar de aici spre dreapta ( spre S vreo 4 km. inspre munti) pana la pastravarie. Poate poti lua legatura cu el si- ti poate da mai multe detalii despre preturi si starea drumurilor, asta daca a plecat deja...
Numai bine!
Numai bine!
Salut si multumesc de recomandare
Da , voi pleca spre Cartisoara dar pe data de 6-7 august Pina atunci cu sanatate vom vizita si litoralul romanesc cateva zile.O sa revin cu poze pe topicul "Haide ti pe Transfagarasan"
- rudisoft
- **
- 336 mesaje
- din 15 Oct 2010
- Corsa 1997 X12SZ
- Alta tara
rudisoft
- Mesaje scrise: 336
- Masina: Corsa 1997 X12SZ
- Cont inregistrat: 15 Oct 2010
- Mesaj Privat
Am fost vinerea trecutã pe traseul Sighișoara - Aplod - Dealu Frumos - Cincu - Voila - Sâmbãta de jos - Arpașu de jos - Cârțișoara - Transfãgãrãșan. Nu știu dacã e cel mai bun traseu, așa mi-a arãtat GPS-ul. Drumul este destul de bun, cu excepția câtorva sate imediat dupã Sighișoara, unde erau gropi la discreție. Se poate trece lejer dar e de evitat seara.