- ciprian_mbe
- OP
- 4 mesaje
- din 23 Jun 2008
- Vectra 2002
- Bucuresti
ciprian_mbe
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Vectra 2002
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Jun 2008
- Mesaj Privat
Salutare,
Se poate pune un cablu ceva astfel incat sa-mi pot lega iphone-ul/ipad-ul la masina sa ascult muzica de la el?
Mi-ar placea ceva si mai mult. Sa pun ipad-ul in locul zonei unde este cd-player-ul si etc. Momentan masina mea e in service (tinichigerie and stuff) si is curios daca incape in spatiul ala. Daca incape, stie cineva unde as putea sa merg sa-mi faca o manopera frumoasa acolo? (sa pot sa scot ipad-ul cand ies din masina si sa-l leg si la boxele din masina).
Am vazut pe youtube ca un tip facuse intr-un toyota (dar cred ca era masina mai mare). Sunt curios daca s-a gandit cineva la asta / se poate?
Se poate pune un cablu ceva astfel incat sa-mi pot lega iphone-ul/ipad-ul la masina sa ascult muzica de la el?
Mi-ar placea ceva si mai mult. Sa pun ipad-ul in locul zonei unde este cd-player-ul si etc. Momentan masina mea e in service (tinichigerie and stuff) si is curios daca incape in spatiul ala. Daca incape, stie cineva unde as putea sa merg sa-mi faca o manopera frumoasa acolo? (sa pot sa scot ipad-ul cand ies din masina si sa-l leg si la boxele din masina).
Am vazut pe youtube ca un tip facuse intr-un toyota (dar cred ca era masina mai mare). Sunt curios daca s-a gandit cineva la asta / se poate?
- cornel18
- 531 mesaje
- din 20 Nov 2010
- Astra 2010 A14XER
- Timis
cornel18
- Mesaje scrise: 531
- Masina: Astra 2010 A14XER
- Cont inregistrat: 20 Nov 2010
- Mesaj Privat
- Blebeanu Lorin
- 1,077 mesaje
- din 04 Aug 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Constanta
Blebeanu Lorin
- Mesaje scrise: 1,077
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 04 Aug 2010
- Mesaj Privat
Salut ciprian_mbe! Parerea mea e sa cumperi un CD 70 Navi cu Aux- In audio de la colegul nostru Cristian TM. Nu modifici cu nimic bordul si- ti montezi mufa oriunde vrei. ( Cel mai bine pe langa frana de mana, acolo unde o monteaza chiar si fabricantul... ) Dupa aceea o programare pe masina si e gata treaba.
Mai e inca ceva... Daca tu ai deja pe masina CD 70 sau DVD 90 nu mai schimbi HU- ul, ci il trimiti lui Cristian TM si- ti monteaza pe el intrarea auxiliara si cablul mufei de intrare.
Numai bine!
Mai e inca ceva... Daca tu ai deja pe masina CD 70 sau DVD 90 nu mai schimbi HU- ul, ci il trimiti lui Cristian TM si- ti monteaza pe el intrarea auxiliara si cablul mufei de intrare.
Numai bine!
- Blebeanu Lorin
- 1,077 mesaje
- din 04 Aug 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Constanta
Blebeanu Lorin
- Mesaje scrise: 1,077
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 04 Aug 2010
- Mesaj Privat