bras
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 2001 z16se
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Aug 2008
- Mesaj Privat
Salutare, fetita mea este o astra g 1.6 z16se hatchback 2001, benzina desigur.Problema mea: roata dreapta fata/etrier se blocheaza in timpul mersului dupa un anumit timp de rulat..7-8 km azi, maine poate 14 15 km, poimaine poate deloc. Mers normal prin oras, 1-2-3a- frana...60km/h 80 km/h maxim..afara 90-100 km/h fara franari buste doar cand este necesar. Cand problema apare, daca renunt s accelerez masina se opreste brusc chiar si in panta, iese un fum albastru cu miros de ars si trebuie s-a astept pana se raceste ca s pot continua drumul.Am schimbat placutele de frana, am schimbat furtunul de la frana, am curatat pistonul cu lemn de brad.Lichidul de frana este bun s facut si aerisirea. Garniturile nu le-am schimbat deoarece nu am pierderi si aratau foarte bine. Am fost la 3 mecanici diferiti si 2 service-uri raspuns: pistonul merge bine se retrage ok poate e abs-ul poate sunt garniturile, dute la opel ...Am fost s-a fac un test azi si nu avea soft-ul pentru masina mea pentru abs, cel putin asa mi-au zis( izorul rece langa o terasa ''la beci'').Sincer nu cred ca este abs-ul .Repet, problema nu e constanta, uneori merg 5 6 km in oras si apare problema, alteori fac 30 40 de km si ajung acasa fara probleme.Nu imi permit s merg la Opel la reprezentanta ca nu am bani s las pe acolo de aceea tot alerg pe la service-uri recomandate de prieteni dar fara nici un rezultat( vreau rezultate cu cat mai putin cascaval dat, nu sunt zgarcit dar am si altele de platit-banci, intretinre.etc..). Stima si respect
- jE
- 8,416 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,416
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat