unmik
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Astra 2007 Z14XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Mai 2011
- Mesaj Privat
Buna ziua,
am constatat ca discurile de frana de pe fata sunt foarte incinse dupa o calatorie cu viteza de 80 km/h si peste.
Am avut si o problema prin aceea ca la apasarea franei in situatie de urgenta masina vira stanga sau dreapta.
Dupa schimbarea intregului angrenaj servo-frana si pompa frana problema a disparut dar discurile fata se incing la fel de tare.
Vreau sa stiu cat de "normal" este acest lucru. Ati intalnit si voi aceeasi problema?
Multumesc anticipat.
am constatat ca discurile de frana de pe fata sunt foarte incinse dupa o calatorie cu viteza de 80 km/h si peste.
Am avut si o problema prin aceea ca la apasarea franei in situatie de urgenta masina vira stanga sau dreapta.
Dupa schimbarea intregului angrenaj servo-frana si pompa frana problema a disparut dar discurile fata se incing la fel de tare.
Vreau sa stiu cat de "normal" este acest lucru. Ati intalnit si voi aceeasi problema?
Multumesc anticipat.
- lucio85
- 4,964 mesaje
- din 14 Feb 2010
- Astra 2010 a17dtr
- Gorj
lucio85
- Mesaje scrise: 4,964
- Masina: Astra 2010 a17dtr
- Cont inregistrat: 14 Feb 2010
- Mesaj Privat
- neverback
- **
- 276 mesaje
- din 07 Jan 2010
- Astra 2008 z17dtj
- Cluj
neverback
- Mesaje scrise: 276
- Masina: Astra 2008 z17dtj
- Cont inregistrat: 07 Jan 2010
- Mesaj Privat
unmik
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Astra 2007 Z14XEP
- Cont inregistrat: 26 Mai 2011
- Mesaj Privat
Habar n-am!
Sunt placutele cu care a venit echipata masina!
Nu merge infranata, nu am alte probleme, doar ca imi aduc aminte din vremuri imemoriale ca tata verifica din cand in cand temperatura discurilor de frana si considera o problema cand nu putea tine mana pe ele de caldura.
Nu vorbesc acum de un mers sportiv sau agresvi: am cuplat tempomatul pe 80 km/h si dupa 30 km de mers cand m-am oprit am verificat si nu puteam tine mana pe discuri de fierbinti ce erau.
Acuma stiu ca e o mare diferenta intre Dacia 1300 si Opel Astra H dar cat de mare legat de discurile de frana fata? Adica ce temperaturi suporta?
Oricum, multumesc de raspuns!
Sunt placutele cu care a venit echipata masina!
Nu merge infranata, nu am alte probleme, doar ca imi aduc aminte din vremuri imemoriale ca tata verifica din cand in cand temperatura discurilor de frana si considera o problema cand nu putea tine mana pe ele de caldura.
Nu vorbesc acum de un mers sportiv sau agresvi: am cuplat tempomatul pe 80 km/h si dupa 30 km de mers cand m-am oprit am verificat si nu puteam tine mana pe discuri de fierbinti ce erau.
Acuma stiu ca e o mare diferenta intre Dacia 1300 si Opel Astra H dar cat de mare legat de discurile de frana fata? Adica ce temperaturi suporta?
Oricum, multumesc de raspuns!
- elegance
- 3,083 mesaje
- din 31 Jul 2006
- Astra 2000 Y 17 DT
- Cluj
elegance
- Mesaje scrise: 3,083
- Masina: Astra 2000 Y 17 DT
- Cont inregistrat: 31 Jul 2006
- Mesaj Privat