- Blebeanu Lorin
- OP
- 1,076 mesaje
- din 04 Aug 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Constanta
Blebeanu Lorin
- Mesaje scrise: 1,076
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Aug 2010
- Mesaj Privat
Topicul sa fie impartit pe doua sectiuni: Destinatii in Romania si Destinatii prin lumea larga.
E o idee buna?
Numai bine!
ramsess
- Mesaje scrise: 42
- Masina: Astra 2003
- Cont inregistrat: 24 Oct 2010
- Mesaj Privat
- feribaci
- **
- 106 mesaje
- din 10 Jun 2010
- Corsa 1996 C14NZ
- Galati
feribaci
- Mesaje scrise: 106
- Masina: Corsa 1996 C14NZ
- Cont inregistrat: 10 Jun 2010
- Mesaj Privat
- Blebeanu Lorin
- OP
- 1,076 mesaje
- din 04 Aug 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Constanta
Blebeanu Lorin
- Mesaj Privat
Ceva poze ( poate se mai indragosteste cineva de acele locuri) se poate?
Numai bine!
- feribaci
- **
- 106 mesaje
- din 10 Jun 2010
- Corsa 1996 C14NZ
- Galati
feribaci
- Mesaj Privat
Alt loc in care am fost,o data cei drept fiind ceva mai scumpisor este la Gura Portitei,in partea cealalta a deltei,se ajunge cu masina ,drumul era foarte bun pana la Jurilovca si de acolo cu salupa ajungi la Gura Portitei,o fasie de pamant,nisip,care desparte marea de delta,sunt ceva poze pe internet au un site dedicat , acolo vedeti preturi,peisaje cateva ,mie mi a placut ff mult.Ca sa nu uit un loc mai putin batut de turisti ar fii la Somova -Parches,Delta mica,mult mai linistit ,daca va ajutat cat de putin sumara descriere a catorva locuri extrem de frumoase ma bucur,sunt sigur ca exista multi din cei de pe forum pescari inraiti care cunosc mai detaliat zonele si pot ajuta cu informatii mai exacte si detaliate.
Vacanta placuta si fir intins
- pirvu_daniel
- 4,578 mesaje
- din 22 Feb 2008
- Dolj
pirvu_daniel
- Mesaje scrise: 4,578
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Feb 2008
- Mesaj Privat
O sa mai pun cand am timp. 😉
- feribaci
- **
- 106 mesaje
- din 10 Jun 2010
- Corsa 1996 C14NZ
- Galati
feribaci
- Mesaj Privat
O sa mai pun cand am timp. 😉
oftica ,este cuvantul care mia venit acum in minte 😃 ,am vazut pozele de aia si vreau sa o vad si pe aia cu saramura si cu pestele prins ,ca sa nu mai dorm cateva zile
- Blebeanu Lorin
- OP
- 1,076 mesaje
- din 04 Aug 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Constanta
Blebeanu Lorin
- Mesaj Privat
Pentru ca sunt din Constanta stiu cum se face turism in zilele noastre prin reclame false. Un exemplu concret: Cunosc pe cineva care inchiriaza un apartament turistilor estivali " la 10 minute de mare" , acest apartament aflandu- se de fapt la vreo 10 statii ( doua autobuze) de aceeasi mare.
Datorita cazurilor de genul acesta gandesc ca e bine sa sti dinainte la ce sa te astepti atunci cand pleci la drum spre destinatia de vacanta.
Numai si numai bine, tuturor!
- chiriacdnt
- **
- 278 mesaje
- din 25 Jan 2009
- Astra 2007 Z14XEP
- Constanta
chiriacdnt
- Mesaje scrise: 278
- Masina: Astra 2007 Z14XEP
- Cont inregistrat: 25 Jan 2009
- Mesaj Privat
Este frumos sa fii turist cateva zile in delta, nu sa locuiesti acolo. Cu toate ca se procura hrana usor, direct din naura (peste, ciuperci,plante,fructe, animale si pasari salbatice si domestice din belsug) viata este cruda cu cei care locuiesc acolo.Lumea obisnuita (NU spun de smecherii cu bani care au acaparat terenuri si luciu de apa vaste si se cred stapani pe zona, sau de politicienii nostri care au luat cu japca pamanturi si si-au facut adevarate fortarete sfidatoare si asa zisi operatori de turism care-si fac preturile cum vor etc. etc) de acolo este cu cel putin 10 ani in urma fata de prezent, traiesc cu putin si sunt foarte ospitalieri si nu cer mult, eventual o "jumate" de votca puturoasa.
Despre zone putin mai dezvoltate in turism v-as recomanda cele situate pe bratul Sulina: Maliuc, Gorgova,Mila 23, Crisan, Sulina dar aici se ajunge mai greu,se poate si cu masinase trece cu bacul pe la Nufarul ,dar trebuie sa va informati temeinic, luati o harta a deltei ce se gaseste la librarii sau la hotelurile din Tulcea. Sau alegeti sudul deltei pe bratul Sf. Gheorghe usor de ajuns cu masina :Mahmudia Murigheol Si Dunavaturile de sus si de jos. Este frumos si pe bratul Chilia dar aici, in timpul lui Ceausescu sau desecat zone imense si s-a amenajat teren agricol cea ce nu e prea spectaculos, doar daca va intereseaza cum se face cu adevarat agricultura, aici cresc plante imense cu productii record. Doar zona Chilia, Chilia Veche este mai salbatica, dar si aici se ajunge greu, cu vaporul sau cu masina pe niste drumuri tare nasoale si distanta mare aproximativ 100km.
Va urez drumuri bune si distractie placuta.
- Blebeanu Lorin
- OP
- 1,076 mesaje
- din 04 Aug 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Constanta
Blebeanu Lorin
- Mesaj Privat
- gabiopel
- 5,430 mesaje
- din 23 Sep 2007
- Astra 2002 Y20 DTH-2.0 DTI
- Buzau
gabiopel
- Mesaje scrise: 5,430
- Masina: Astra 2002 Y20 DTH-2.0 DTI
- Cont inregistrat: 23 Sep 2007
- Mesaj Privat
traseul ales de mine ar fi :
Buzau-Calimanesti-Caciulata -aici sa stau vreo 2 zile , apoi
Calimanesti-Defileul jiului-1 zi,
Defileul jiului -Petrosani-Cartisoara-Transfagarasan- aici vreau sa stau 2 zile
As evita cazarea la pensiuni si m-am orientat catre cort.Din ce am mai auzit eu face ca in Calimanesti ar exista camping amenajat , pe Transfagarasan ar fi la fel pe la cabana Piscul Negru, dar nu stiu nimic de , Defileul Jiului, daca prin imprejurimi pot gasi camping amenajat.Sper sa am zile frumoase , insorite sa ma bucur de frumusetile patriei.Va urez concedii placute si drumuri bune.
- Blebeanu Lorin
- OP
- 1,076 mesaje
- din 04 Aug 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Constanta
Blebeanu Lorin
- Mesaj Privat
P. S. - Drumul din Cartisoara si pana la pastravarie era pe atunci pietruit dar era in proiect asfaltarea lui iar preturile erau destul de rezonabile.
- Blebeanu Lorin
- OP
- 1,076 mesaje
- din 04 Aug 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Constanta
Blebeanu Lorin
- Mesaj Privat
Drumul chiar din localitate spre complex trece si prin Arpasu de Sus, e asfaltat si e socotit chiar drumul de acces spre pastravarie.
Zic eu ca poti cere detalii " proaspete" colegilor din Sibiu, n- as crede ca nu se duc pe acolo.
Mai am o sugestie pentru tine: strandul Viromet din orasul Victoria care are,atentie...si camping.
Vreme frumoasa, drumuri lejere si concediu placut!
Numai bine!
- gabiopel
- 5,430 mesaje
- din 23 Sep 2007
- Astra 2002 Y20 DTH-2.0 DTI
- Buzau
gabiopel
- Mesaje scrise: 5,430
- Masina: Astra 2002 Y20 DTH-2.0 DTI
- Cont inregistrat: 23 Sep 2007
- Mesaj Privat
Drumul chiar din localitate spre complex trece si prin Arpasu de Sus, e asfaltat si e socotit chiar drumul de acces spre pastravarie.
Zic eu ca poti cere detalii " proaspete" colegilor din Sibiu, n- as crede ca nu se duc pe acolo.
Mai am o sugestie pentru tine: strandul Viromet din orasul Victoria care are,atentie...si camping.
Vreme frumoasa, drumuri lejere si concediu placut!
Numai bine!
Multumesc frumos de sfaturi.Chiar o sa trec pe la pastravarie.Multumesc si pentru locatie.Concediu placut si tie!
- dady_vale
- 893 mesaje
- din 03 Feb 2006
- Astra 2007 Z16xp1
- Brasov
dady_vale
- Mesaje scrise: 893
- Masina: Astra 2007 Z16xp1
- Cont inregistrat: 03 Feb 2006
- Mesaj Privat
- Gabi.B.HD