SkiLLah
- Mesaje scrise: 78
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Apr 2010
- Mesaj Privat
Salutare , tocmai am fost anuntat ca duminica voi pleca in suceava ... de-abea astept , sincer nu am fost niciodata in zona aceasta a tzarii ... Vreau sa va cer ajutorul in legatura cu ruta pe care sa o urmez pana la suceava ...astept sfaturi , mentionez ca nu stiu nici macar pe unde sa ies din bucuresti ca sa ajung in suceava )
- marian_sro
- 3,791 mesaje
- din 08 Apr 2007
- Vectra 1999 x20xev
- piatra neamt
marian_sro
- Mesaje scrise: 3,791
- Masina: Vectra 1999 x20xev
- Cont inregistrat: 08 Apr 2007
- Mesaj Privat
trebuia sa postezi la calatori prin lume
iesi prin colentina-europa-afumati. dupa urziceni-buzau-focsani-adjud-bacau-roman-suceava.
in buzau foloseste varianta. in bacau mai bine prin oras is faci dreapta la curtea de apel.( ai indicator, inainte de intersectie e un peco parca rompetrol)
tot drumul este e85.foarte bun. grija la radare ca sunt foarte multe.
iesi prin colentina-europa-afumati. dupa urziceni-buzau-focsani-adjud-bacau-roman-suceava.
in buzau foloseste varianta. in bacau mai bine prin oras is faci dreapta la curtea de apel.( ai indicator, inainte de intersectie e un peco parca rompetrol)
tot drumul este e85.foarte bun. grija la radare ca sunt foarte multe.
SkiLLah
- Mesaje scrise: 78
- Masina:
- Cont inregistrat: 29 Apr 2010
- Mesaj Privat
- gogo_y17dt
- **
- 491 mesaje
- din 27 Jan 2007
- Vectra 2004 z19dt
- Falticeni sau Iasi
gogo_y17dt
- Mesaje scrise: 491
- Masina: Vectra 2004 z19dt
- Cont inregistrat: 27 Jan 2007
- Mesaj Privat
- Marius_20
- **
- 122 mesaje
- din 17 Aug 2010
- Tigra 1995 x16xe
- Bucuresti
Marius_20
- Mesaje scrise: 122
- Masina: Tigra 1995 x16xe
- Cont inregistrat: 17 Aug 2010
- Mesaj Privat
Salut. Eu am fost ultima oara la Suceava chiar luna trecuta, zona este foarte frumoasa.
Ca drum recomand asa cum a spus si colegul de mai sus E85: Colentina-Afumati-Urziceni-Buzau-Focsani-Bacau-Roman-Falticeni-Suceava.
Starea drumului este cam asa: Bucuresti-Afumati...mici gropite, crapaturi (...ca in Bucuresti) aici mergi incet ca de obicei stau la panda 2-3 echipaje cu radare in cascada; la Sinesti ai grija ca si acolo stau cu radarul, intre sinesti-movilita-cosereni o portiune de drum are valuri, in rest este ok. Dupa ce ai trecut de Urziceni, drumul este perfect. O sa vezi autocare ce "se duc" destul de bine pe unele portiuni, stai in spatele lor ca stiu ei pe unde sunt radarele sau te orientezi... Drumul il faci cam in 5-6 ore, cu tot cu pauze de o cafea si ceva de mancare. Este bine sa pleci mai de dimineata, sa nu prinzi caldura de la pranz, mai ales ca se anunta canicula.
Ca drum recomand asa cum a spus si colegul de mai sus E85: Colentina-Afumati-Urziceni-Buzau-Focsani-Bacau-Roman-Falticeni-Suceava.
Starea drumului este cam asa: Bucuresti-Afumati...mici gropite, crapaturi (...ca in Bucuresti) aici mergi incet ca de obicei stau la panda 2-3 echipaje cu radare in cascada; la Sinesti ai grija ca si acolo stau cu radarul, intre sinesti-movilita-cosereni o portiune de drum are valuri, in rest este ok. Dupa ce ai trecut de Urziceni, drumul este perfect. O sa vezi autocare ce "se duc" destul de bine pe unele portiuni, stai in spatele lor ca stiu ei pe unde sunt radarele sau te orientezi... Drumul il faci cam in 5-6 ore, cu tot cu pauze de o cafea si ceva de mancare. Este bine sa pleci mai de dimineata, sa nu prinzi caldura de la pranz, mai ales ca se anunta canicula.