Salut. Știu cã trecut ceva timp, dar resuscitez topicul cu informatii verificate cu mâna mea, pe Zafira mea (1.8 / 2001), acum câteva zile, când am înlocuit scaunel originale fata cu unele Recaro.
O observatie: pinii din mufele de airbag și pretensionare centuri sunt puși în scurt de cate o clema in fiecare mufa, iar când se infig in contramufele din podea, clemele se mișcã și nu mai sunt in scurt-circuit.
Deci:
1. La șofer: o mufa mare neagra și în ea cuplate cu clips doua mufe, una galbena pt airbag-ul lateral cu cablul galben (are fire in el maro + albastru) și una verde pentru pretensionare centuri cu cablul negru (are in el fire negru + verde).
2. La pasager în dreapta soferului douã mufe: una mare neagra ca la sofer, dar ce are mai multe mufe mici cu contacte clipsate in ea (cea galbena pt airbag, contramufa pt cea verde de pretensionare centuri și alte douã mufe cu cate doua contacte destul de groase ce cred cã sunt pt încãlzire scaune) și o mufa mare verde cu 12 contacte (10 folosite) ce cred cã e pt magazie de CD.
Am atasat cateva poze: 1-2 e de pe scaun șofer și 3-4 din podea pasager, sunt singurele fãcute intamplator doar pt a vedea pozitia cablurilor și a mufelor.