- boangher1994
- OP
- 2 mesaje
- din 09 Oct 2012
- Astra 1994
- Dolj
boangher1994
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 1994
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Oct 2012
- Mesaj Privat
Salut la toti , ma numesc Alex si am 18 ani de curand am cumparat un opel astra f din 1994 motor de 1.4 benzina + gpl , problema mea este urmatoarea :
- am mers cu gpl , am avut plin adica toate 3 becurile aprinse , iar in timp ce mergeam am vazut ca ba scadea un punct la gpl ba apareau 2 pana cand au disparut toate , am fost sa ii fac plinu , am bagat gpl de vreo 30 Lei parca dar nu sa mai aprins nici un bec si nici comutatorul de la gpl nu a mai functionat (toate becurile stinse) . Hm am apasat ba pe benzina ba pe gpl la comutator si nimik , am turat motoru poate o trece automat si nimik , nu mai merge deloc comutatoru .., care ar putea fi problema? o fi doar de la comutator sau de la .... nu stiu !
Un sfat ceva ce ar putea avea ? ( mentionez ca nu ma pricep la mecanica , am obtinut permisu acum 2 saptamani si masina tot cam asa )
Va multumesc , o zi buna !
(imi cer scuze de exprimare sau daca am mai gresit )
P.S
Comutatorul este modelul " TAMONA PG-3"
acesta http://www.tamona.lt/pdf/en/PG-3-en.pdf
- am mers cu gpl , am avut plin adica toate 3 becurile aprinse , iar in timp ce mergeam am vazut ca ba scadea un punct la gpl ba apareau 2 pana cand au disparut toate , am fost sa ii fac plinu , am bagat gpl de vreo 30 Lei parca dar nu sa mai aprins nici un bec si nici comutatorul de la gpl nu a mai functionat (toate becurile stinse) . Hm am apasat ba pe benzina ba pe gpl la comutator si nimik , am turat motoru poate o trece automat si nimik , nu mai merge deloc comutatoru .., care ar putea fi problema? o fi doar de la comutator sau de la .... nu stiu !
Un sfat ceva ce ar putea avea ? ( mentionez ca nu ma pricep la mecanica , am obtinut permisu acum 2 saptamani si masina tot cam asa )
Va multumesc , o zi buna !
(imi cer scuze de exprimare sau daca am mai gresit )
P.S
Comutatorul este modelul " TAMONA PG-3"
acesta http://www.tamona.lt/pdf/en/PG-3-en.pdf
- mar77
- **
- 176 mesaje
- din 30 Mai 2010
- Vectra 1998 x18xe
- Bucuresti
mar77
- Mesaje scrise: 176
- Masina: Vectra 1998 x18xe