- Ursu/\82
- OP
- 1,944 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2008 Z19DT
- Galati
Ursu/\82
- Mesaje scrise: 1,944
- Masina: Vectra 2008 Z19DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Sep 2007
- Mesaj Privat
http://www.prostore.ro/navi...es404-p39260.html
Sunt tentat sa cumpar acest gps. L-am gasit si cu soft si fara soft de navigatie.Daca il iau fara soft pot sa-i pun eu sau ma poate ajuta cineva sa-i pun? Uitati-va va rog la detalii si o sa vedeti procesor de 500Mhz nici mioMoov de vreo 1300 lei nu are procesor de 500Mhz(sau poate gresesc). Voi ce parere aveti despre el?Se merita?Daca nu, ce imi recomandati?
L-am gasit si cu soft Mireo Cardinale 3.0http://www.pcgarage.ro/navigatoare/north-cross/es404-plus-harta-completa-romania/ de fapt peste tot are softul asta. Este bun softul?Cu cei mai prejos ca un garmin sau mio acest gps?
Multumesc anticipat !
Sunt tentat sa cumpar acest gps. L-am gasit si cu soft si fara soft de navigatie.Daca il iau fara soft pot sa-i pun eu sau ma poate ajuta cineva sa-i pun? Uitati-va va rog la detalii si o sa vedeti procesor de 500Mhz nici mioMoov de vreo 1300 lei nu are procesor de 500Mhz(sau poate gresesc). Voi ce parere aveti despre el?Se merita?Daca nu, ce imi recomandati?
L-am gasit si cu soft Mireo Cardinale 3.0http://www.pcgarage.ro/navigatoare/north-cross/es404-plus-harta-completa-romania/ de fapt peste tot are softul asta. Este bun softul?Cu cei mai prejos ca un garmin sau mio acest gps?
Multumesc anticipat !
geo_bad
- Mesaje scrise: 44
- Masina: Omega 2001 Y22DTH
- Cont inregistrat: 13 Mai 2009
- Mesaj Privat
salut, eu am cumparat deja unul, dar de abia l-am incarcat (avea bateria cam gata) si am citit instructiunile...inca nu l-am probat la drum, am sa o fac sambata sau duminica....are softul si hartile complete si cat m-am jucat cu el in casa se misca binisor, nu stiu cum e la drum, dar daca ai rabdare, o sa postez luni.
- Ursu/\82
- OP
- 1,944 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2008 Z19DT
- Galati
Ursu/\82
- Mesaj Privat
geo_bad
- Mesaj Privat
l-am testat sambata pe un drum suceava-bistrita. eu nu am mai avut pana acum gps, asa ca nu am cu ce sa-l compar. pot sa spun ca mi-a placut cum se misca, in oras m-am invartit foarte putin, dar am avut ocazia sa deviez (voit!) de la traseu si am vazut ca mi-a recalculat prompt ruta, rapid si corect, harta strazilor fiind ok. pe drum intins a fost chiar super, ma uitam si apreciam din ochi distanta pana la curbe si comparand cu pozitia afisata, zic ca arata corect. plus detaliile: benzinarii, hoteluri, CF, banci, avertizari privind depasirea vitezei legale in localitati si in afara lor...un minus ar fi, desi nu stiu altele cum sunt, autonomia bateriei...cam doua ore a tinut...dar nici asta nu-i bai, ca l-am bagat la bricheta si tot cam in doua ore s-a incarcat (fiind inchis). cu alte module nu m-am jucat, stiu ca a prins veo 7-8 sateliti, arata viteza reala si in timp real, altiudinea, timpi, etc. sincer, nu-mi pare rau ca l-am luat. doar o observatie: are procesor de 372mhz (cel putin al meu!) si este totusi ES 404.
- Ursu/\82
- OP
- 1,944 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2008 Z19DT
- Galati
Ursu/\82
- Mesaj Privat
geo_bad
- Mesaj Privat
- Ursu/\82
- OP
- 1,944 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2008 Z19DT
- Galati
Ursu/\82
- Mesaj Privat
geo_bad a scris:revin cu o precizare: ieri m-am uitat cu atentie la cutie si intr-adevar procesorul este de 500. este un prospect in cutie care spune de procesorul de 372, dar nu este actualizat, este de la o versiune mai veche. deci ramane 500mhz (am intrat si pe site-ul lor si m-am lamurit).
Aha ok mersi.
Totusi nu m-a lamurit nimeni daca se poate schimba softul de navigare sa pun igo sau mio, sau sa-l las pe asta.
Multumesc
- Shiva
- 1,977 mesaje
- din 22 Aug 2009
- Corsa 2002 Z12XE
- Cluj
Shiva
- Mesaje scrise: 1,977
- Masina: Corsa 2002 Z12XE
- Cont inregistrat: 22 Aug 2009
- Mesaj Privat
Ursu/\82 a scris:
Aha ok mersi.
Totusi nu m-a lamurit nimeni daca se poate schimba softul de navigare sa pun igo sau mio, sau sa-l las pe asta.
Multumesc
geo_bad a scris:revin cu o precizare: ieri m-am uitat cu atentie la cutie si intr-adevar procesorul este de 500. este un prospect in cutie care spune de procesorul de 372, dar nu este actualizat, este de la o versiune mai veche. deci ramane 500mhz (am intrat si pe site-ul lor si m-am lamurit).
Aha ok mersi.
Multumesc
Ti-ai luat, in final, Nort Cross ES404? Cum se misca? Pe mine ma tenteaza varianta ES505, dar nu gasesc prea multe informatii despre el pe net.
- Ursu/\82
- OP
- 1,944 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2008 Z19DT
- Galati
Ursu/\82
- Mesaj Privat
Shiva a scris:
Ti-ai luat, in final, Nort Cross ES404? Cum se misca? Pe mine ma tenteaza varianta ES505, dar nu gasesc prea multe informatii despre el pe net.
Ursu/\82 a scris:
Aha ok mersi.
Multumesc
Aha ok mersi.
Multumesc
Inca nu mi-am luat, dar in viitorul apropiat o sa-mi iau.Nu stiu daca tot northcross dar vad eu. Oricum astept informatii de la cei care au asa ceva despre cum se misca si de la cineva care poate sa-mi spuna daca se poate schimba sistemul de operare
- Shiva
- 1,977 mesaje
- din 22 Aug 2009
- Corsa 2002 Z12XE
- Cluj
Shiva
- Mesaj Privat
Am intrebat pe siteul NorthCross daca e compatibil cu IGO. Raspunsul primit a venit de la cineva de la itdirect.ro si e urmatorul:
E clar pt. mine, in acest moment, ca avem romani implicati in dezvoltarea NorthCross (ceea ce nu inseamna, automat, ca e un produs prost).
Buna ziua,
Am primit acest mail de la colegii nostri de la NorthCross. Am sa va raspund
eu la intrebarea pe care ne-ati adresat-o.
Aparatul NorthCross ES505 este compatibil cu softul de navigatie IGO, dar
pentru o mai buna functionare recomandam softul Mireo Black Edition 3.1,
care este mult imbunatatit.
Am primit acest mail de la colegii nostri de la NorthCross. Am sa va raspund
eu la intrebarea pe care ne-ati adresat-o.
Aparatul NorthCross ES505 este compatibil cu softul de navigatie IGO, dar
pentru o mai buna functionare recomandam softul Mireo Black Edition 3.1,
care este mult imbunatatit.
E clar pt. mine, in acest moment, ca avem romani implicati in dezvoltarea NorthCross (ceea ce nu inseamna, automat, ca e un produs prost).
- Ursu/\82
- OP
- 1,944 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2008 Z19DT
- Galati
Ursu/\82
- Mesaj Privat
- Cipiotul
- 2,753 mesaje
- din 30 Dec 2008
- Astra 2000 Y20DTH
- Iasi
Cipiotul
- Mesaje scrise: 2,753
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 30 Dec 2008
- Mesaj Privat
- Shiva
- 1,977 mesaje
- din 22 Aug 2009
- Corsa 2002 Z12XE
- Cluj
Shiva
- Mesaj Privat
Io m-am uitat si la Wayteq X920BT, cu pret destul de bun pt. hardware-ul oferit. Are 128Mb insa pretul e undeva pe la 450lei, fara soft de navigatie. Din ce am mai citit, softul Mireo e apreciat pt. harta detaliata a Romaniei.
Am mai pus ceva intrebari la itdirect:
1. Un scurt istoric al firmei NorthCross pentru ca nu exista informatii despre aceasta firma pe internet. Am observat ca are adresa de contact in Elvetia dar si ca exista romani implicati in firma.
2. Daca varianta NorthCross ES505 cu soft de navigatie Mireo e blocata, astfel incat sa nu se poata instala alt soft de navigatie.. Banuiesc ca varianta NorthCross ES505 fara soft nu e blocata defel
3. Ce inseamna aceasta compatibilitate cu IGO? A fost testat de producator? Ati testat Dvs.? Sunt necesari niste pasi speciali pentru a instala IGO pe ES505?
4. Daca achizitionez varianta cu softul de navigatie Mireo, voi avea acces la update-uri gratuite a hartilor/software-ului? Ce acopera licenta Mireo?
Raspunsurile primite au fost:
1. Un scurt istoric al firmei il puteti gasi pe www.northcross.ch
2. Gps-urile care se vand fara soft nu sunt blocate
3. Gps-urile au fost testate si de producator dar si de catre noi. Sunt necesare cateva modificari pentru a putea rula softul IGO
4. In cazul in care achizitionati gps-ul cu softul de navigatie Mireo, veti beneficia de update-uri periodice la soft, iar la harti vor aparea in curand update-uri care vor putea fi cumparate direct de pe site.
Am mai pus ceva intrebari la itdirect:
1. Un scurt istoric al firmei NorthCross pentru ca nu exista informatii despre aceasta firma pe internet. Am observat ca are adresa de contact in Elvetia dar si ca exista romani implicati in firma.
2. Daca varianta NorthCross ES505 cu soft de navigatie Mireo e blocata, astfel incat sa nu se poata instala alt soft de navigatie.. Banuiesc ca varianta NorthCross ES505 fara soft nu e blocata defel
3. Ce inseamna aceasta compatibilitate cu IGO? A fost testat de producator? Ati testat Dvs.? Sunt necesari niste pasi speciali pentru a instala IGO pe ES505?
4. Daca achizitionez varianta cu softul de navigatie Mireo, voi avea acces la update-uri gratuite a hartilor/software-ului? Ce acopera licenta Mireo?
Raspunsurile primite au fost:
1. Un scurt istoric al firmei il puteti gasi pe www.northcross.ch
2. Gps-urile care se vand fara soft nu sunt blocate
3. Gps-urile au fost testate si de producator dar si de catre noi. Sunt necesare cateva modificari pentru a putea rula softul IGO
4. In cazul in care achizitionati gps-ul cu softul de navigatie Mireo, veti beneficia de update-uri periodice la soft, iar la harti vor aparea in curand update-uri care vor putea fi cumparate direct de pe site.
- Ursu/\82
- OP
- 1,944 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2008 Z19DT
- Galati
Ursu/\82
- Mesaj Privat
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
acum am vazut topicul...
eu am un NorthCross eSCAPE3540, cu ecran de 3.5. L-am testat cu iGo, merge perfect. A fost si foarte usor de pus iGo pe el, fata de un Mio c250 la care am avut de munca... cu tot felul de programe de instalat si bla.
Sunt niste scule ieftine si bune. Cei de la ITDirect sunt importatorii, din cate am inteles, de aceea ai primit raspuns de la ei.
eu am un NorthCross eSCAPE3540, cu ecran de 3.5. L-am testat cu iGo, merge perfect. A fost si foarte usor de pus iGo pe el, fata de un Mio c250 la care am avut de munca... cu tot felul de programe de instalat si bla.
Sunt niste scule ieftine si bune. Cei de la ITDirect sunt importatorii, din cate am inteles, de aceea ai primit raspuns de la ei.
- Ursu/\82
- OP
- 1,944 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2008 Z19DT
- Galati
Ursu/\82
- Mesaj Privat