Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Multam King.
Vazusem mesajul asta mai demult, dar e bine ca s-a gindit cineva sa-l puna aici... ma simt stingher, cred ca sint o pasare rara pe forum, monovolumele-s pentru familisti or pe-aici sint baieti cu ceva adrenalina...
Cind a aparut OPC-ul astia ziceau ca e cel mai tare MPV de pe piata...
Acu' citeva zile l-am vazut parcat... arata beton!
pai nu stiu exact si oricum in ro nu se aduce gamma OPC dar pe mobile.de am gasit zafira 2.0 16V turbo de la 18.000euro (din 2001). la asta ar veni cam 2000euro taxe. deci deja 20000euro. nou cred ca incepe pe la 25.000euro.
Dealerii din Buc o aduc toti. La Di Bas de ex. e 21000 CIP deci cu totul 26000. V-am zis ca am vazut-o parcata in fata magazinului de unde iau piine.... ma-nvirteam in jurul ei precum copiii...
Parca e si pe site la Autoglobus (Timisoara).
E scumpa da' arata 😉
Tocmai asta-i treaba. Eu eram chitit pe o Vectra, dar fiind familist m-a intors cineva din drum (si nu pot zice c-am facut rau....) pozitia de condus fiind mai inalta e super pt drumuri lungi (te ajuta la depasiri si mai ales la mersul in coloana cu viteze mari... vezi f. bine cind pun frina cei care se afla inaintea masinii din fata ta si poti frina in siguranta fara sa te trezesti la 20 cm de cel dinaintea ta si - doamne fereste... In plus v-ati uitat citai portbagaju' are?
Si cred ca merge si tunata... va dati seama ce iese??
Parca la C&C intrebasem eu la SIAB pt a mea si ziceau si de OPC c-ar merge...
Superba, masina bonus pentru culoare.
Ciudat mi se pare ca Zafira modifcat de OPC motor turbo 240CP in timp ce noul Opel GT va avea stoc motor V6 de 176 CP ?
ce e interesant e ca au pus inca 40CP... in conditiile in care -cred eu- era cam impins la limita motorul. Sau o fi altul???
oricum thx King 😂
am vrut si eu sa postez poze cu noua Zafira (cea normala nu "fiara" asta) dar mi s-a parut ca e putin cam deplasat... topicurile pe-aici sint cam prafuite....
zafira noul model are motor de alfa romeo asta cam spune totul pentru mine si mai uitativa si la ce pret a aparut vechiul model si noul model plus ca noua zafira transmisia e pe curea nu mai e pe lant ,nemtii nu au mai facut motoarele ecotec pt.noile zafire
marfa si noua Zafira,dar parca nu e ceva dupa ce sa intorci capul. parca ma asteptam la ceva mai mult...dar daca atat ne-a fost oferit ... cu atat ne multumim 😃
Zafira aia OPC din Bucuresti (ca una singura e), e al unui coleg de munca, dar o foloseste taica-sau. Ideea e ca din ce mi-a povestit colegu', e ca merge de nu se poate, cel mai tare e cand dadea flash-uri la Passat-uri si Golf-uri pe sosea 😊 😊 😊.
Deobicei nu intoarce nimeni capul dupa monovolume.Nu sunt aspiratoare,sunt masini concepute pentru altceva,pentru oameni cu familie..... 😃
Mai intoarcem noi capul dupa ele,posesorii de Zafira sau sa zicem de Opel,dar cam atat !!! 😢
pai tocmai aici e spilul...
lupul in blana de oaie... 😉
masina de familie....😂
da ia sa te-nfigi nitel si sa te lipeasca de scaun si sa-ti simti stomacul in git si sa-l vezi pe jmeker mic, din ce in ce mai mic in oglinda...
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.