rayden26
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Corsa 2007
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Mai 2011
- Mesaj Privat
Salut tuturor. Am si eu urmatoarea problema cu masina: la relanti motorul scoate un sunet mai "ciudat", un fel de galgait, nu suna "rotund", iar in treapta a 2-a motorul are unele zvacuri deranjante. Am fost astazi cu ea si am pus-o pe tester si mi s-a spus ca in principiu am o problema la rampa comuna de la injectoare (aceasta ar avea pe ea un senzor care nu se poate inlocui decat inlocuind rampa cu totul). Tipul de acolo mi-a spus sa ma duc sa-mi curat EGR si dupa aceea sa revin la el pentru a o pune din nou pe tester. Mentionez ca astazi mi-a dat un reset la calculatorul masinii. Ce parere aveti, a mai patit cineva asa ceva ? Stiti cumva cam cat costa rampa asta, o gasesc la SH, pe la dezmembrari, e problema grava ? Astept raspunsurile voastre. Multumesc anticipat.
- scorpio18
- 1,462 mesaje
- din 12 Jul 2008
- Astra 2000 y20dt
- Alta tara
scorpio18
- Mesaje scrise: 1,462
- Masina: Astra 2000 y20dt
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 12 Jul 2008
- Mesaj Privat
eu am varianta fara H si cu alt soft a motorului, si n-am auzit de acest senzor.
Oricum, mi se pare cam aberant sa-ti zica ca e injectia si apoi sa-zi zica sa cureti egr-ul.... eu zic mai intai, inainte sa cureti egr-ul, sa incerci sa cureti mecanicul. dute la altu... sunt atati mecanici buni in bucuresti (nu ca sunt multi buni, ci pentru ca bucurestiul e mare), de ce nu incerci sa iei legatura cu maiandrei (pe forum) si sa faci o vizita la el, el iti va zice ce si cum...
Oricum, mi se pare cam aberant sa-ti zica ca e injectia si apoi sa-zi zica sa cureti egr-ul.... eu zic mai intai, inainte sa cureti egr-ul, sa incerci sa cureti mecanicul. dute la altu... sunt atati mecanici buni in bucuresti (nu ca sunt multi buni, ci pentru ca bucurestiul e mare), de ce nu incerci sa iei legatura cu maiandrei (pe forum) si sa faci o vizita la el, el iti va zice ce si cum...