Asta asa o fi, se parcheaza acolo, nu stiu daca sunt sau nu sanctionati , mai ales ca ei vin la biserica.Chestia este ca ar trebuie sa fie legal.Am venit de pasti acasa si ca de obicei politie peste tot , zici ca suntem in asediu .Anul trecut mi-a fost suspendat permisul de pasti cand veneam in tara pe motiv de depasire pe linia continua.Nici astazi nu mi-au trimis permisul.Anul asta , tot de pasti , venind in tara iarasi m-au oprit pentru viteza de peste 60 in localitate.Mi-au cerut permisul, nu l-am dat ci am zis ca ei nu mi l-au trimis , eu avand altul nou , cel vechi cine stie pe unde este.Amenda am primit vreo 160 lei cu posibilitatea platii la juma .Cine o plateste , nu stiu ca eu nu platesc.L-am cam pus la punct , el fiind sigur pe el : domnle tre sa te duci la politie sa iti dea un nou permis.Eu ii spun ca colegii lui mi l-au luat si normal sunt responsabili pentru permis si ca aici nu te duci la politie pentru permis.Aici la primarie iti dau permisul.I-am zis ca daca nu stie sa nu vorbeasca asa de dragul uniformei.Pe o parte ii inteleg , dar ar trebuie sa aiba si ei un dram de cinste , o particica de bun simt.
La intoarcere , la fel masini radar peste tot , ascunse sau la vedere , bineinteles unde sunt vadurile bune.Alt exemplu , pe o portiune de sosea de vreo 5-6 km nu sunt case , nu sunt cine stie ce intersectii si totusi limita este de ...50 km /h.Unde era politia?La filmat.